Povezane vesti
Asmin van sebe zbog stanije! Starleta najavila suočavanje u Eliti, a sada se Durdžić hitno oglasio i poručio joj jedno!
Alo pre 25 dana
Rijaliti drama počinje. Stanija Dobrojević zvanično ulazi u Elitu 9, koja počinje u subotu. Dobrojevićeva je šokirala medije kada se danas pojavila u Srbiji i najavila svoje učešće u pomenutom programu. Kako je istakla, u Elitu ulazi da se suoči sa svime… »
Asmin otkrio da li ulazi u Elitu 9: Stanija potvrdila ulazak u rijaliti, a evo šta on kaže o obračunu pred kamerama
Blic pre 25 dana
Stanija Dobrojević sletela je danas na aerodrom Nikola Tesla, a po dolasku u Beograd ući će u "Elitu 9". Stanija Dobrojević došla je u Srbiju kako bi pred malim ekranima razrešila komplikovan odnos sa verenikom Asminom Durdžićem, a u rijalitiju će je… »
Nakon što je Stanija potvrdila učešće u eliti 9 asmin se hitno oglasio za kurir: Ne znam sa kim se planira obračunavati, sa…
Kurir pre 25 dana
Stanija Dobrojević ulazi u Elitu 9. Rijaliti učesnica šokirala je medije kada se danas pojavila u Srbiji i najavila svoje učešće u pomenutom programu. - Ja lansiram novi brend povukla sam se iz medija da bih promovisala brend. Onda se dešava Elita 9, ne… »
Asmin otkrio da li ulazi u Elitu 9! Stanija potvrdila ulazak, a evo šta on kaže o obračunavanju pred kamerama
Telegraf pre 25 dana
Stanija Dobrojević danas je sletela na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, a odmah po dolasku spremna je da uđe u rijaliti "Elita 9". Stanija dolazi u Srbiju kako bi pred kamerama razrešila komplikovan odnos sa verenikom Asminom Durdžićem. U rijalitiju… »
Stanija najavila haos Aneli Ahmić: Sletela u Srbiju spremna za Elitu 9, spomenula i njega
Mondo pre 25 dana
Stanija Dobrojević došla je u Srbiju kako bi pred malim ekranima rešila vezu sa verenikom Asminom Durdžićem, a u rijalitiju će je dočekati i njegova bivša žena Aneli Ahmić. Pogledajte fotografije Stanije Dobrojević: "Ja lansiram novi brend povukla sam se… »
"Bežala sam, skrivala sam se" Stanija Dobrojević stigla u Srbiju, pa pred ulazak u rijaliti poručila: Sad idem napred da se…
Kurir pre 25 dana
Stanija Dobrojević sletela je na aerodrom Nikola Tesla, nakon čega će ući u Elitu 9. Stanija Dobrojević došla je u Srbiju kako bi pred malim ekranima rešila vezu sa verenikom Asminom Durdžićem, a u rijalitiju će je dočekati i njegova bivša žena Aneli… »
Stanija ulazi u Elitu 9: Javno će se suočiti sa Asminom i Aneli pred kamerama: "On je bolesno ljubomoran, blokirala sam ga…
Blic pre 26 dana
Stanija Dobrojević sletela je na aerodrom Nikola Tesla, nakon čega će ući u Elitu 9. Stanija Dobrojević došla je u Srbiju kako bi pred malim ekranima rešila vezu sa verenikom Asminom Durdžićem, a u rijalitiju će je dočekati i njegova bivša žena Aneli… »
Stanija Dobrojević progovorila o honoraru: "Zna se da ja donosim najveću gledanost"
Telegraf pre 25 dana
Danas je Stanija Dobrojević sletela u Beograd kako bi stigla da se pripremi za ulazak u "Elitu 9", koji je u subotu, 13. septembra. Najpoznatija srpska starleta, Stanija Dobrojević, otkrila je da u rijaliti ulazi ne svojom voljom. - Ja lansiram novi… »
"Idem da se suočim sa svime" Stanija Dobrojević spremna za ulazak u Elitu 9, najavila raskrinkavanje Aneli i Asmina
Alo pre 25 dana
Stanija, koja je već poznata rijaliti učesnica, zadovoljna je dogovorenim honorarom. Stanija Dobrojević stigla je u Srbiju kako bi pred malim ekranima rešila odnos sa verenikom Asminom Durdžićem, a u rijalitiju će je dočekati i njegova bivša žena, Aneli… »
(Video) Uhvatili smo majku stanije Dobrojević na aerodromu: Starleta stiže u Srbiju: Nakon raskida sa Asminom svi misle da…
Blic pre 26 dana
Stanija Dobrojević svakog trenutka treba da sleti na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu. Stanija Dobrojević nakon raskida sa popularnim Alibabom, Asminon Durdžićem, vraća se u Srbiju iz Amerike. Ekipa "Blica" uhvatila je majku od starlete, koja je došla da… »
Prvi paparaco! Stanija sletela u Srbiju, evo ko je dočekao na aerodromu - ne može da se odvoji od njega
Telegraf pre 26 dana
Starleta i rijaliti zvezda, Stanija Dobrojević, sletela je danas, 9. septembra, u Beograd. Ona se vratila iz Amerike, a ekipa Telegrafa ekskluzivno je snimila na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Stanije je bila sama, a dočekala je majka sa njenim psom… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 35 minutajoš 30 povezanih

Novak posle velike borbe o ''brutalnim uslovima'' i ostvarenju sna!
Sportske.net pre 34 minutajoš 31 povezana

Poljska mobilisala borbene avione, kopnene snage u stanju pripravnosti: Rusi gađali blizu granice
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih

Rasel slavio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Sportski žurnal pre 50 minutajoš 37 povezanih

Tramp: Hamas će se suočiti sa potpunim uništenjem ako insistira da ostane na vlasti
NIN pre 30 minutajoš 25 povezanih