Povezane vesti

Miško odgovorio Vasi: "Nije moj nivo, ali vrvi neistinama i šaljivim zamenama teza"

Miško odgovorio Vasi: "Nije moj nivo, ali vrvi neistinama i šaljivim zamenama teza"

Sportske.net pre 17 sati
Početak septembra protekao je veoma dinamično u srpskoj košarci budući da su osim rane eliminacije Srbije sa Evrobasketa pažnju privukle i neprijatne reči reprezentativca naše zemlje Vasilija Micića na račun njegovog doskorašnjeg agenta Miška… »
Miško ražnatović odgovorio miciću posle izjave koja je "zapalila" Srbiju! Čuveni menadžer se oglasio, njegove reči odjekuju…

Miško ražnatović odgovorio miciću posle izjave koja je "zapalila" Srbiju! Čuveni menadžer se oglasio, njegove reči odjekuju…

Kurir pre 17 sati
Nakon neuspeha reprezentacije Srbije na Eurobasketu, epizoda podkasta "X&OS" u kojoj je bio gost Vasilije Micić, ugledala je svetlost dana, a u njoj se Vasa dotakao brojnih zanimljivih tema. Ipak, jedna njegova izjava izazvala je brojne reakcije ovdašnje… »
Miško Ražnatović za B92.sport o Miciću: "Neistine i šaljive zamene teza"

Miško Ražnatović za B92.sport o Miciću: "Neistine i šaljive zamene teza"

B92 pre 17 sati
Veliku pažnju javnosti izvazvao je intervju srpskog košarkaša Vasilija Micića, u kom je između ostalog govorio i o raskidu saradanje sa dugogodišnjim agentom Miškom Ražnatovićem, koji ga je pratio još od tinejdžerskih dana. Micić se zahvalio Ražnatoviću… »
Miško Ražnatović odgovorio na prozivke Vase Micića: "Vrvi neistinama i zamenama teza... Nije to moj nivo"

Miško Ražnatović odgovorio na prozivke Vase Micića: "Vrvi neistinama i zamenama teza... Nije to moj nivo"

Telegraf pre 18 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije je nedavno doživela pravi debakl na Eurobasketu, gde su ispali u osmini finala od Finske sa 92:86. Jedan od najslabijih igrača na ovom turniru u našem dresu bio je Vasilije Micić, čiji je podkast "X&O", doneo i dosta… »

Vesti dana »