Povezane vesti

Opozicija u Strazburu od EU zatražila sankcije za Vučića, Macuta, Brnabić i Dačića

Opozicija u Strazburu od EU zatražila sankcije za Vučića, Macuta, Brnabić i Dačića

Pravda pre 13 sati
Deo predstavnika pet srpskih opozicionih stranaka, koji su danas u Strazburu poslanicima Evropskog parlamenta (EP) govorili o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji, zatražili su uvođenje sankcija predsedniku Aleksandru Vučiću i dugim visokim državnim… »
„Narod Srbije to sam ja“: Vučić tvrdi da je opozicija zahtevom da se sankcionišu predstavnici vlasti, tražila da se kazni ceo…

„Narod Srbije to sam ja“: Vučić tvrdi da je opozicija zahtevom da se sankcionišu predstavnici vlasti, tražila da se kazni ceo…

Pravda pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je nastup opozicije u Evropskom parlamentu u Strazburu pokazatelj nedostatka moralnog kredibiliteta, jer su, kako tvrdi, zahtevom da se uvedu sankcije protiv pojedinih predstavnika vlasti u Srbiji… »
Je l’ moguće da su tražili sankcije protiv Srbije! Vučić šokiran potezom opozicije u Strazburu

Je l’ moguće da su tražili sankcije protiv Srbije! Vučić šokiran potezom opozicije u Strazburu

Sputnik pre 15 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. "Mislim da to govori o, pre svega… »
Vučić: Verovatno sam pogrešio što sam Evropske zelene nazvao ološem, ali o njima mislim mnogo gore

Vučić: Verovatno sam pogrešio što sam Evropske zelene nazvao ološem, ali o njima mislim mnogo gore

Beta pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je verovatno pogrešio što je evroposlanike Evropske zelene partije nazvao ološem nakon što su prisustvovali studentskom protestu u Novom Sadu, ali potom je rekao da o njima misli mnogo gore. "Kažu da… »
Vučić: Verovatno sam pogrešio što sam Evropske zelene nazvao ološem, o njima mislim mnogo gore

Vučić: Verovatno sam pogrešio što sam Evropske zelene nazvao ološem, o njima mislim mnogo gore

Radio 021 pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je verovatno pogrešio što je evroposlanike Evropske zelene partije nazvao ološem, ali potom je rekao da o njima misli mnogo gore. "Kažu da sam ih uvredio zato što sam rekao da su ološ. Da budem sasvim… »
Vučić o potezima opozicije u Strazburu: Tražiti sankcije protiv sopstvenog naroda je nedostatak moralnog kredibiliteta

Vučić o potezima opozicije u Strazburu: Tražiti sankcije protiv sopstvenog naroda je nedostatak moralnog kredibiliteta

Euronews pre 16 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. "Mislim da to govori o, pre svega… »
Vučić: O evroposlanicima mislim mnogo gore, ali predsednik ne sme da koristi reč „ološ“

Vučić: O evroposlanicima mislim mnogo gore, ali predsednik ne sme da koristi reč „ološ“

Nedeljnik pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je verovatno pogrešio što je evroposlanike Evropske zelene partije nazvao ološem nakon što su prisustvovali studentskom protestu u Novom Sadu, ali potom je rekao da o njima misli mnogo gore. „Kažu da… »
Vučić izjavio da je 'verovatno pogrešio' što je evropske Zelene nazvao 'ološem'

Vučić izjavio da je 'verovatno pogrešio' što je evropske Zelene nazvao 'ološem'

Slobodna Evropa pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 9. septembra da je verovatno pogrešio što je evroposlanike Evropske zelene partije nazvao "ološem" nakon što su prisustvovali studentskom protestu u Novom Sadu, prenosi Beta. Vučić je za TV Prva potom rekao… »

Radio sto plus pre 16 sati
“Kažu da sam ih uvredio zato što sam rekao da su ološ. Da budem sasvim iskren – ja o njima mislim mnogo gore. Ali da li sam pogrešio što sam ih nazvao takvim imenom, verovatno jesam – predsednik države ne treba da koristi tu reč u javnom diskursu”, rekao… »
Vučić: Tražili su sankcije protiv Srbije, veliki nedostatak moralnog kredibiliteta opozicije

Vučić: Tražili su sankcije protiv Srbije, veliki nedostatak moralnog kredibiliteta opozicije

RTS pre 16 sati
Kada tražite sankcije protiv nosilaca vlasti, tražite sankcije protiv sopstvene države i sopstvenog naroda, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić povodom zahteva predstavnika dela opozicije u Strazburu da EU uvede personalizovane sankcije protiv… »

Novi magazin pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je verovatno pogrešio što je evroposlanike Evropske zelene partije nazvao ološem nakon što su prisustvovali studentskom protestu u Novom Sadu, ali potom je rekao da o njima misli mnogo gore. "Kažu da… »
Vučić kaže da je pogrešio što je evroposlanike nazvao ološem: A onda rekao da o njima misli mnogo gore

Vučić kaže da je pogrešio što je evroposlanike nazvao ološem: A onda rekao da o njima misli mnogo gore

N1 Info pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su predstavnici opozicionih stranka koji su danas govorili u Strazburu pokazali "nedostatak moralnog kredibiliteta". Deo predstavnika pet srpskih opozicionih stranaka, koji su danas u Strazburu poslanicima… »
Vučić: Tražili sankcije protiv sopstvenog naroda - veliki nedostatak moralnog kredibiliteta opozicije

Vučić: Tražili sankcije protiv sopstvenog naroda - veliki nedostatak moralnog kredibiliteta opozicije

RTV pre 16 sati
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. "Mislim da to govori o, pre… »
Vučić: Opozicija u Strazburu pokazala nedostatak moralnog kredibiliteta

Vučić: Opozicija u Strazburu pokazala nedostatak moralnog kredibiliteta

NIN pre 17 sati

Nova pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je nastup opozicije u Evropskom parlamentu u Strazburu pokazatelj nedostatka moralnog kredibiliteta, jer su, kako tvrdi, zahtevom da se uvedu sankcije protiv pojedinih predstavnika vlasti u Srbiji… »

Vesti dana »