Povezane vesti

Pitanje koje je usijalo mreže: Sa koliko novca mesečno preživljavate? Nekom je 35.000 dinara mera, drugi jedva preguraju mesec…

Pitanje koje je usijalo mreže: Sa koliko novca mesečno preživljavate? Nekom je 35.000 dinara mera, drugi jedva preguraju mesec…

Dnevnik 09.09.2025
Mnogi se pitaju kako u ovakvim ekonomskim okolnostima uspešno zaraditi, ali i kvalitetno živeti. Na popularnoj mreži Reddit, jedan korisnik iz Srbije postavio je pitanje: "Sa koliko novca živite mesečno? Sa kojom svotom novca preživljavate od prvog do… »
"Dovoljno mi je 35.000 za život": Srbin zapalio mreže zbog jednog pitanja

"Dovoljno mi je 35.000 za život": Srbin zapalio mreže zbog jednog pitanja

Mondo 09.09.2025
Mnogi se pitaju kako u ovakvim ekonomskim okolnostima uspešno zaraditi, ali i kvalitetno živeti. Na popularnoj mreži Reddit, jedan korisnik iz Srbije postavio je pitanje: "Sa koliko novca živite mesečno? Sa kojom svotom novca preživljavate od prvog do… »
"Dovoljno mi je za život oko 35.000 - 40.000 dinara" Pitanje Srbina o kućnom budžetu izazvalo žestoku raspravu na mrežama!

"Dovoljno mi je za život oko 35.000 - 40.000 dinara" Pitanje Srbina o kućnom budžetu izazvalo žestoku raspravu na mrežama!

Alo 09.09.2025
Sve veći broj ljudi u Srbiji priznaje da žive od plate do plate, a diskusija o tome koliko novca je dovoljno za normalan život sve češće zauzima društvene mreže. Mnogi se pitaju kako u ovakvim ekonomskim okolnostima uspešno zaraditi, ali i kvalitetno… »
Srbin otkrio kako uspeva da živi sa svega 350 evra mesečno, pa napravio pravu pometnju na mrežama: "Sa 400 evra možeš i da…

Srbin otkrio kako uspeva da živi sa svega 350 evra mesečno, pa napravio pravu pometnju na mrežama: "Sa 400 evra možeš i da…

Blic 09.09.2025
Sve veći broj ljudi danas priznaje da žive od plate do plate, pa diskusija o tome koliko novca je dovoljno za normalan život postaje sve prisutnija. Mnogi se pitaju kako u ovakvim ekonomskim okolnostima dobro zaraditi ali i dobro živeti. Na društvenoj… »

Vesti dana »