Повезане вести

Питање које је усијало мреже: Са колико новца месечно преживљавате? Неком је 35.000 динара мера, други једва прегурају месец…

Питање које је усијало мреже: Са колико новца месечно преживљавате? Неком је 35.000 динара мера, други једва прегурају месец…

Дневник 09.09.2025
Многи се питају како у оваквим економским околностима успешно зарадити, али и квалитетно живети. На популарној мрежи Реддит, један корисник из Србије поставио је питање: "Са колико новца живите месечно? Са којом свотом новца… »
"Довољно ми је 35.000 за живот": Србин запалио мреже због једног питања

"Довољно ми је 35.000 за живот": Србин запалио мреже због једног питања

Мондо 09.09.2025
Многи се питају како у оваквим економским околностима успешно зарадити, али и квалитетно живети. На популарној мрежи Реддит, један корисник из Србије поставио је питање: "Са колико новца живите месечно? Са којом свотом новца… »
"Довољно ми је за живот око 35.000 - 40.000 динара" Питање Србина о кућном буџету изазвало жестоку расправу на мрежама!

"Довољно ми је за живот око 35.000 - 40.000 динара" Питање Србина о кућном буџету изазвало жестоку расправу на мрежама!

Ало 09.09.2025
Све већи број људи у Србији признаје да живе од плате до плате, а дискусија о томе колико новца је довољно за нормалан живот све чешће заузима друштвене мреже. Многи се питају како у оваквим економским околностима успешно… »
Србин открио како успева да живи са свега 350 евра месечно, па направио праву пометњу на мрежама: "Са 400 евра можеш и да…

Србин открио како успева да живи са свега 350 евра месечно, па направио праву пометњу на мрежама: "Са 400 евра можеш и да…

Блиц 09.09.2025
Све већи број људи данас признаје да живе од плате до плате, па дискусија о томе колико новца је довољно за нормалан живот постаје све присутнија. Многи се питају како у оваквим економским околностима добро зарадити али и добро… »

Вести дана »