Повезане вести
Питање које је усијало мреже: Са колико новца месечно преживљавате? Неком је 35.000 динара мера, други једва прегурају месец…
Дневник 09.09.2025
Многи се питају како у оваквим економским околностима успешно зарадити, али и квалитетно живети. На популарној мрежи Реддит, један корисник из Србије поставио је питање: "Са колико новца живите месечно? Са којом свотом новца… »
"Довољно ми је 35.000 за живот": Србин запалио мреже због једног питања
Мондо 09.09.2025
Многи се питају како у оваквим економским околностима успешно зарадити, али и квалитетно живети. На популарној мрежи Реддит, један корисник из Србије поставио је питање: "Са колико новца живите месечно? Са којом свотом новца… »
"Довољно ми је за живот око 35.000 - 40.000 динара" Питање Србина о кућном буџету изазвало жестоку расправу на мрежама!
Ало 09.09.2025
Све већи број људи у Србији признаје да живе од плате до плате, а дискусија о томе колико новца је довољно за нормалан живот све чешће заузима друштвене мреже. Многи се питају како у оваквим економским околностима успешно… »
Србин открио како успева да живи са свега 350 евра месечно, па направио праву пометњу на мрежама: "Са 400 евра можеш и да…
Блиц 09.09.2025
Све већи број људи данас признаје да живе од плате до плате, па дискусија о томе колико новца је довољно за нормалан живот постаје све присутнија. Многи се питају како у оваквим економским околностима добро зарадити али и добро… »
Вести дана »

Продужен притвор осумњиченима за напад на Кобре у Новом Саду: Сумњиче се за тешко убиство у покушају
Блиц пре 46 минутајош 35 повезаних

Фон дер Лајен разговарала са представницима цивилног сектора о стању демократије у Србији
Бета пре 21 минутајош 42 повезане

Ово је трансродна особа која је уцењивала вујадина савића: А. К. потрошила на трансформацију 63.000 €, живела лукс животом, скупе крпице, путовања... (фото)
Курир пре 21 минутајош 34 повезане

"Предао сам писмо да Србија буде изузета од нових царина за челик!" Вучић са Урсулом фон дер Лајен: Надам се да ћемо имати подршку ЕУ
Блиц пре 21 минутајош 87 повезаних