Povezane vesti
Umro višestruki oskarovac 14 godina se borio sa teškom bolešću
Alo 10.09.2025
Kreg je poznat po radu na filmovima kao što su "Čovek slon" i franšiza o Hariju Poteru. Dizajner filmske produkcije i oskarovac, Stjuart Kreg, preminuo je u 84. godini, saopštila je njegova porodica, prenose danas britanski mediji. Kako je navedeno u… »
Umrla legenda "Harija Potera": Dugo bolovao od teške bolesti
Kurir 10.09.2025
Legenda "Harija Potera", Stjuart Krejg, preminuo je u 83. godini. Prema navodima njegove porodice, scenograf filmske franšize preminuo je mirno u svom domu u nedelju, nakon 14 godina borbe sa Parkinsonovom bolešću. U saopštenju njegove ožalošćene… »
Umro dobitnik Oskara Stjuart Kreg
B92 10.09.2025
Dizajner filmske produkcije i Oskarovac, Stjuart Kreg, preminuo je u 83. godini, saopštila je njegova porodica, prenose britanski mediji. Kako je navedeno u saopštenju, Kreg je preminuo mirno u svom domu nakon borbe sa Parkinsonovom bolešću koja je… »
Preminuo tvorac holivudske magije: Oskarovac izgubio bitku sa teškom bolešću
Večernje novosti 10.09.2025
DIZAJNER filmske produkcije i Oskarovac, Stjuart Kreg, preminuo je u 83. godini, saopštila je njegova porodica, prenose danas britanski mediji. Foto: Pixabay Kako je navedeno u saopštenju, Kreg je preminuo mirno u svom domu nakon borbe sa Parkinsonovom… »
Umro dobitnik Oskara Stjuart Kreg
Telegraf 10.09.2025
Dizajner filmske produkcije i Oskarovac, Stjuart Kreg, preminuo je u 83. godini, saopštila je njegova porodica, prenose danas britanski mediji. Kako je navedeno u saopštenju, Kreg je preminuo mirno u svom domu nakon borbe sa Parkinsonovom bolešću koja je… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Ukrajini preti kapitulacija: Cure detalji novog američkog plana zbog kog Putin trlja ruke
Nova pre 55 minutajoš 47 povezanih
Zatvoren most na velikoj moravi Reka sve više nadolazi zatvoren za saobraćaj zbog bezbednosti građana
Dnevnik pre 8 satijoš 27 povezanih