Povezane vesti
Vučić: Bio sam siguran da ne mogu da odu tako daleko
Glas Zapadne Srbije 10.09.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. - Mislim da to govori o, pre svega… »
Vučićeva “ofanziva” u Briselu: Optužbe na račun opozicije i kritika ekonomske politike
Serbian News Media 10.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcija za svoju zemlju i njen narod, što smatra pokazateljem njihovog nedostatka moralnog kredibiliteta. Vučić je istakao da su, uprkos negiranjima… »
Vučić izjednačio SNS sa narodom
Pravda 10.09.2025
Predsednik Srbije izjavio je da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. "Mislim da to govori o, pre svega, velikom nedostatku… »
Vučić kaže da je pogrešio što je evroposlanike nazvao ološem: A onda rekao da o njima misli mnogo gore
Glas Zaječara 10.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su predstavnici opozicionih stranka koji su danas govorili u Strazburu pokazali „nedostatak moralnog kredibiliteta“. Deo predstavnika pet srpskih opozicionih stranaka, koji su danas u Strazburu poslanicima… »
Vučić: Bio sam siguran da ne mogu da odu tako daleko
Glas Zapadne Srbije 10.09.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. - Mislim da to govori o, pre svega… »
„Nije trebalo da ih zovem ološem, ali mislim mnogo gore o njima“: Vučić o energiji Džekija Čena, pa o opoziciji i…
Danas 09.09.2025
Džeki Čen je neverovatno energičan čovek, velikog entizujazma, neverovatno je da u tim godinama ima tu energiju, kaže za TV Prva Aleksandar Vučić, predsednik Srbije. On je naveo da je i Stiven Sigal stigao u Beograd, ali da to nema veze sa EKSPO… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, ali se od 10 do 12h nešto desilo
N1 Info pre 32 minutajoš 28 povezanih
Ko će biti na izborima 25. oktobra: RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, evo kada ističe rok za prijavu
NIN pre 3 satajoš 25 povezanih
Ova 2 dana doneće Srbiji naoblačenje, a evo da li se očekuju i padavine
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
"Brnabić mora danas da raspiše predsedničke izbore": Marinković ukazuje koji su datumi u opticaju, ako se poštuje Ustav
N1 Info pre 0 minutajoš 69 povezanih