Povezane vesti
Vučić: Bio sam siguran da ne mogu da odu tako daleko
Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. - Mislim da to govori o, pre svega… »
Vučićeva “ofanziva” u Briselu: Optužbe na račun opozicije i kritika ekonomske politike
Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcija za svoju zemlju i njen narod, što smatra pokazateljem njihovog nedostatka moralnog kredibiliteta. Vučić je istakao da su, uprkos negiranjima… »
Vučić izjednačio SNS sa narodom
Pravda pre 10 sati
Predsednik Srbije izjavio je da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. "Mislim da to govori o, pre svega, velikom nedostatku… »
Vučić kaže da je pogrešio što je evroposlanike nazvao ološem: A onda rekao da o njima misli mnogo gore
Glas Zaječara pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su predstavnici opozicionih stranka koji su danas govorili u Strazburu pokazali „nedostatak moralnog kredibiliteta“. Deo predstavnika pet srpskih opozicionih stranaka, koji su danas u Strazburu poslanicima… »
Vučić: Bio sam siguran da ne mogu da odu tako daleko
Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da su predstavnici opozicije u Strazburu tražili uvođenje sankcije za svoju zemlju i svoj narod i istakao da to pokazuje veliki nedostatak njihovog moralnog kredibiliteta. - Mislim da to govori o, pre svega… »
„Nije trebalo da ih zovem ološem, ali mislim mnogo gore o njima“: Vučić o energiji Džekija Čena, pa o opoziciji i…
Danas pre 1 dan
Džeki Čen je neverovatno energičan čovek, velikog entizujazma, neverovatno je da u tim godinama ima tu energiju, kaže za TV Prva Aleksandar Vučić, predsednik Srbije. On je naveo da je i Stiven Sigal stigao u Beograd, ali da to nema veze sa EKSPO… »
Vesti dana »

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 31 minutajoš 19 povezanih

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 3 satajoš 1 povezana