Povezane vesti

"Moj otac je bio u braku sa Oljom Bećković": Šok ispovest Brake Praseta u lajvu, kaže da je pop bio opasna švalerčina

"Moj otac je bio u braku sa Oljom Bećković": Šok ispovest Brake Praseta u lajvu, kaže da je pop bio opasna švalerčina

Mondo pre 15 sati
Jutjuber Baka Prase je u lajvu na društvenoj mreži Tiktok otkrio da je njegov otac, sveštenik Nenad Ilić, svojevremeno bio u braku sa voditeljkom Oljom Bećković. Informacija koju je podelila na pomenutoj mreži izazvala je lavinu u komentarima, a Baka… »
"Moj otac je bio u braku sa Oljom Bećković" Baka Prase otkrio sve u lajvu - Šmekerica, teška švalerčina!

"Moj otac je bio u braku sa Oljom Bećković" Baka Prase otkrio sve u lajvu - Šmekerica, teška švalerčina!

Telegraf pre 16 sati
Otac popularnog jutjubera Bogdana Ilića - Bake Praseta, sveštenik Nenad Ilić, bio je u braku sa voditeljkom Oljom Bećković, što je mnogima nepoznato. Baka Prase je tokom lajva govorio o svom ocu i tom prilikom otkrio da je njegov tata bio u braku sa… »
(Video) "moj ćale je bio u braku sa Oljom Bećković": Jutjuber otkrio sve u lajvu

(Video) "moj ćale je bio u braku sa Oljom Bećković": Jutjuber otkrio sve u lajvu

Blic pre 16 sati
Otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, sveštenik Nenad Ilić je bio u braku sa voditeljkom Oljom Bećković. Naime, Baka Prase je tokom lajva govorio o svom ocu, svešteniku Nenadu Iliću, te tom prilikom ispričao da je njegov tata bio u… »

Vesti dana »