Povezane vesti
U srpskom timu se raduju nastupu u Čairu
Niške vesti 10.09.2025
Dejvis kup reprezentacije Srbije i Turske vredno treniraju pred meč Svetske grupe I u “Čairu” 12. i 13. septembra. Pred novinarima su se našli danas selektori oba tima, Turske Erhan Oral i Srbije Viktor Troicki. „Kao igrač sam onih devedesetih igrao… »
Troicki pred Tursku: "Niš je bio moja ideja, za Novaka je uvek rezervisano mesto"
Sportske.net 10.09.2025
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki govorio je za medije u hali Čair uoči duela sa Turskom. Dve selekcije sastaju se u petak i subotu u Nišu, u meču za popunu svetske elite. Troicki ima iskustva i kao igrač u Nišu, a sada će prvi put… »
Troicki: Napravili smo svojevrsnu smenu generacija, Niš je bio moja ideja
Naissus info 10.09.2025
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki kaže da je njegova ekipa spremna za duel protiv Turske i da će mladi igrači doneti novu energiju timu. U sjajnoj atmosferi odrađeni su prvi treninzi. Svi igrači su zdravi i očekuju da protiv… »
Vesti dana »
Tanjga: Zvezdi je utakmica u četvrtak važnija i tu smo videli našu šansu, više smo želeli pobedu
RTS pre 10 minutajoš 73 povezane
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 1 satjoš 34 povezane
Bivši fudbaler Zvezde srušio crveno-bele na Marakani, pa se "izvinio": Vojvodina je ovako došla do pobede
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih