Povezane vesti
U srpskom timu se raduju nastupu u Čairu
Niške vesti pre 10 sati
Dejvis kup reprezentacije Srbije i Turske vredno treniraju pred meč Svetske grupe I u “Čairu” 12. i 13. septembra. Pred novinarima su se našli danas selektori oba tima, Turske Erhan Oral i Srbije Viktor Troicki. „Kao igrač sam onih devedesetih igrao… »
Troicki pred Tursku: "Niš je bio moja ideja, za Novaka je uvek rezervisano mesto"
Sportske.net pre 14 sati
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki govorio je za medije u hali Čair uoči duela sa Turskom. Dve selekcije sastaju se u petak i subotu u Nišu, u meču za popunu svetske elite. Troicki ima iskustva i kao igrač u Nišu, a sada će prvi put… »
Troicki: Napravili smo svojevrsnu smenu generacija, Niš je bio moja ideja
Naissus info pre 15 sati
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki kaže da je njegova ekipa spremna za duel protiv Turske i da će mladi igrači doneti novu energiju timu. U sjajnoj atmosferi odrađeni su prvi treninzi. Svi igrači su zdravi i očekuju da protiv… »
Vesti dana »

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Zaustavljena isporuka gasa u nekoliko beogradskih naselja nakon oštećenja gasovoda na Trošarini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana