Povezane vesti
U srpskom timu se raduju nastupu u Čairu
Niške vesti pre 25 dana
Dejvis kup reprezentacije Srbije i Turske vredno treniraju pred meč Svetske grupe I u “Čairu” 12. i 13. septembra. Pred novinarima su se našli danas selektori oba tima, Turske Erhan Oral i Srbije Viktor Troicki. „Kao igrač sam onih devedesetih igrao… »
Troicki pred Tursku: "Niš je bio moja ideja, za Novaka je uvek rezervisano mesto"
Sportske.net pre 25 dana
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki govorio je za medije u hali Čair uoči duela sa Turskom. Dve selekcije sastaju se u petak i subotu u Nišu, u meču za popunu svetske elite. Troicki ima iskustva i kao igrač u Nišu, a sada će prvi put… »
Troicki: Napravili smo svojevrsnu smenu generacija, Niš je bio moja ideja
Naissus info pre 26 dana
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki kaže da je njegova ekipa spremna za duel protiv Turske i da će mladi igrači doneti novu energiju timu. U sjajnoj atmosferi odrađeni su prvi treninzi. Svi igrači su zdravi i očekuju da protiv… »
Vesti dana »

Prevrnuo se čamac sa 11 ljudi na Dunavu kod Bačke Palanke, ima nastradalih
Novi magazin pre 15 minutajoš 24 povezane

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 20 minutajoš 21 povezana

Brnabić: Biće vremena za raspravu u Skupštini, neće sve biti objedinjeno
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

VIDEO: Mrak u Belgorodu: Ukrajinski udar ostavio ruski grad bez struje
Nova pre 20 minutajoš 18 povezanih

Oblačno i hladno, mestimično s kišom i snegom – najviša temperatura do 16 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 18 povezanih