Повезане вести
На Дорћолу ће се највероватније градити додатних 60.000 м2, измену плана иницирао Дорћол Платз
Бизнис и финансије 10.09.2025
32 У самом центру Београда била је планирана градња 35 станова али је управо иницирана измена плана како би тај број нарастао на 472. Према писању еКапије, Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове Београда огласио је… »
На Дорћолу у плану градња додатних 60.000 м 2 - Предвиђени нови станови и комерцијални центри
Екапија 10.09.2025
(Фото: Урбанистички завод Београда) Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове Београда огласио је рани јавни увид у израду измена и допуна плана детаљне регулације за подручје између улица: Француске, Цара Душана, Тадеуша… »
Вести дана »
ПОБЕДНИЦА ЕЛИТЕ 9 ЈЕ СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ! Освојила главну награду од 100.000 ЕВРА! Анели Ахмић заузела 2. место и однела 50.000€: „Ја сам морални победник!“
Свет & Скандал пре 41 минутајош 19 повезаних
Центар Београда данас без струје! Уз Врачар, на списку за искључења и делови ових 5 општина
Курир пре 42 минутајош 14 повезаних
"Нисам ни знао да је ћерка била код мене" Након што је изнео оптужбе на Миличин рачун, Терза спустио лопту, умешао се брат: Бурно је одреаговао... (видео)
Курир пре 2 сатајош 6 повезаних
Наставак масовних напада дроновима, на удару велики градови у Русији и Украјини
РТС пре 47 минутајош 1 повезана