Povezane vesti
"Nemojte da mi bacate pare i da me brukate": Aca Lukas isprozivao Đanija nakon što je dobio bakšiš: "Ja pijem viski iz čaše…
Blic pre 30 minuta
Folker Aca Lukas iznervirao se na jednom nastupu diskoteci u inistranstvu gde je publici zabranio da mu daju bakšiš. Naime, na Tiktoku je isplivao snimak sa nastupa Ace Lukasa iz jednog kluba u Štutgartu gde mu je publika bacala novac na klavijaturu, na… »
Aca Lukas isprozivao Đanija: „Ja viski pijem iz čaše, a ne iz cipele“ (VIDEO)
Nova pre 6 sati
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz jedne diskoteke u Štutgartu gde je Aca Lukas imao nastup proteklog vikenda. Pojedini iz publike odlučili su da časte pevača bakšišom koji su mu bacali na klavijaturu, a što je folkera posebno iznerviralo. Aca je… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 53 povezane

Eskalacija protesta u OŠ "Pavle Savić": Novi direktor se zatvorio u toalet, u pratnji policije izveden iz škole
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 10 minutajoš 35 povezanih

Krajnja desnica i levica podnose nove zahteve da se glasa o nepoverenju Ursuli fon der Lajen
Radio 021 pre 50 minutajoš 70 povezanih