Povezane vesti
Nenad Lalatović otkrio kako je odbio 10 hiljada evra od menadžera i zašto mu je žao jer je to učinio
Danas pre 13 sati
Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Lalatović gostovao je u podkastu „Indirektno“ i tom prilikom ispričao jednu nesvakidašnju situaciju koja mu se dogodila na početku karijere. – Menadžeri pokušavaju, ali zavisi od koga nešto traže. Kod mene su… »
"Doneo mi kovertu i rekao "otvori", a unutra 10.000 evra!" Lalatović šokirao priznanjem: Posle pet, šest dana su ga ubili
Kurir pre 13 sati
Doskorašnji trener podgoričke Budućnosti, a aktuelni šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana je bio gost u podkastu "Indirektno", a tom prilikom je, između ostalog, govorio o menadžerima koji od trenera traže da stavljaju u tim njihove igrače. "Menadžeri… »
Menadžer mi je nudio 10 hiljada evra…
Sportski žurnal pre 16 sati
Nenad Lalatović, trener Mladosti, bez dlake na jeziku. Menadžeri kroje sudbinu mnogim fudbalerima u današnjem fudbalu, pa je tako čest slučaj da vrše pritiske na trenere. - Da, zahtevaju, traže, ali zavisi kod koga traže. Na primer, kod mene ne traže… »
Vesti dana »

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 3 satajoš 2 povezane