Povezane vesti

Nenad Lalatović otkrio kako je odbio 10 hiljada evra od menadžera i zašto mu je žao jer je to učinio

Nenad Lalatović otkrio kako je odbio 10 hiljada evra od menadžera i zašto mu je žao jer je to učinio

Danas pre 13 sati
Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Lalatović gostovao je u podkastu „Indirektno“ i tom prilikom ispričao jednu nesvakidašnju situaciju koja mu se dogodila na početku karijere. – Menadžeri pokušavaju, ali zavisi od koga nešto traže. Kod mene su… »
"Doneo mi kovertu i rekao "otvori", a unutra 10.000 evra!" Lalatović šokirao priznanjem: Posle pet, šest dana su ga ubili

"Doneo mi kovertu i rekao "otvori", a unutra 10.000 evra!" Lalatović šokirao priznanjem: Posle pet, šest dana su ga ubili

Kurir pre 13 sati
Doskorašnji trener podgoričke Budućnosti, a aktuelni šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana je bio gost u podkastu "Indirektno", a tom prilikom je, između ostalog, govorio o menadžerima koji od trenera traže da stavljaju u tim njihove igrače. "Menadžeri… »
Menadžer mi je nudio 10 hiljada evra…

Menadžer mi je nudio 10 hiljada evra…

Sportski žurnal pre 16 sati
Nenad Lalatović, trener Mladosti, bez dlake na jeziku. Menadžeri kroje sudbinu mnogim fudbalerima u današnjem fudbalu, pa je tako čest slučaj da vrše pritiske na trenere. - Da, zahtevaju, traže, ali zavisi kod koga traže. Na primer, kod mene ne traže… »

Vesti dana »