Povezane vesti
(Video) Ostavila majku u dom da bi ušla u Elitu 9: Milosava u suzama: "Teško je, malo je falilo da ne uđem"
Blic 10.09.2025
Milosava Pravilović, majka rijaliti učesnice Aleksandre Nikolić, ulazi u Elitu 9. Ona je progovorila o svom učešću u rijalitiju, mami koju je ostavila u domu, pa ponovo vratila kući, ali i ćerki. - Malo sam tužna, sigurno se i vidi, juče sam imala težak… »
Ostavila majku u dom da bi ušla u Elitu! Milosava u suzama zbog teške odluke koju je donela zbog rijalitija: Teško je...
Kurir 10.09.2025
Milosava Pravilović, majka rijaliti učesnice Aleksandre Nikolić, ulazi u " Elitu 9". Ona je progovorila o svom učešću u rijalitiju, mami koju je ostavila u domu, pa ponovo vratila kući, ali i ćerki. - Malo sam tužna, sigurno se i vidi, juče sam imala… »
Vesti dana »
Šef misije UNMIK na sednici UN o Kosovu: Postignut napredak u dijalogu Beograda i Prištine, nadam se skorom sastanku Vučića i Kurtija
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
Katai se oglasio nakon ispisivanja istorije: "Velika je stvar biti drugi na večnoj listi strelaca Zvezde"
Telegraf pre 10 minutajoš 64 povezane
Kiril Dmitrijev se u SAD sastaje sa članovima Trampove administracije
Euronews pre 10 minutajoš 52 povezane
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
Tokom predstojećih praznika: Besplatan parking u Novom Sadu
Večernje novosti pre 6 satijoš 32 povezane