Povezane vesti
Roditelji ostavili dete (2) u gepeku i otišli da ručaju! Drama u Beču, policajci prišli autu a onda ih je zatekla zastrašujuća…
Kurir 10.09.2025
Muškarac (37) je zaključao vrata automobila i jednostavno otišao. Očevidac je obavestio policiju oko 14:30. Kada su policijski službenici stigli, pogledali su kroz zadnje staklo i videli dete (2) u gepeku. Odmah su razbili prozor kako bi oslobodili… »
Ludilo u Beču! Roditelji ostavili dete u gepeku da bi otišli u restoran, policija spasila mališana
Telegraf 10.09.2025
Dramatične scene odigrale su se u nedelju u Bergase u bečkom okrugu Alsergrund: svedok je podigao uzbunu jer je video muškarca kako stavlja malo dete u gepek parkiranog automobila - a zatim nestaje, izvestio je list Heute. Muškarac (37) je zaključao… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 11 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 26 minutajoš 7 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 4 satijoš 3 povezane