Povezane vesti

"Odnosi su zamršeni, sin i ćerka nisu srećni": Sin Zlate Petrović progovorio javno o svemu, ulazi u Elitu 9

"Odnosi su zamršeni, sin i ćerka nisu srećni": Sin Zlate Petrović progovorio javno o svemu, ulazi u Elitu 9

Mondo pre 10 sati
Miki Dudić, sin Hasana Dudića i Zlate Petrović ulazi u Elitu 9, a sada je otkrio kako je doneo ovu odluku. Miki Dudić odvrnuo se i na svoj odnos sa ćerkom i sinom, ali i partnerkom. Ovo je stariji sin Zlate Petrović: "Mi smo rijaliti familija. Na kraju… »
I drugi sin Zlate Petrović ulazi u rijaliti Pevačicu opet čeka haos zbog naslednika Mikija Dudića: A tu su fatalna plavuša i…

I drugi sin Zlate Petrović ulazi u rijaliti Pevačicu opet čeka haos zbog naslednika Mikija Dudića: A tu su fatalna plavuša i…

Kurir pre 12 sati
Gledaoci broje sitno do početka devete sezone " Elite" i ulaska novih i starih rijaliti učesnika na velelepno imanje u Šimanovcima. Na sistematskom pregledu pred ulazak u "Elitu 9", pojavili su se Miki Dudić, sin Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića… »
(Video) "naši odnosi su zamršeni": Sin Zlate Petrović pred ulazak u Elitu 9 o partnerki pevačici: "Sin i ćerka nisu srećni"…

(Video) "naši odnosi su zamršeni": Sin Zlate Petrović pred ulazak u Elitu 9 o partnerki pevačici: "Sin i ćerka nisu srećni"…

Blic pre 12 sati
Miki Dudić, sin Hasana Dudića i Zlate Petrović ulazi u rijaliti "Zadruga 9 Elita", a sada je otkrio kako je doneo ovu odluku. Miki Dudić odvrnuo se i na svoj odnos sa ćerkom i sinom, ali i partnerkom. - Mi smo rijaliti familija. Na kraju je opstala… »
Sin Zlate Petrović ulazi u "Elitu 9"! 47.000 evra potrošio na kocku: "Proćerdao sam jednu zgradu"

Sin Zlate Petrović ulazi u "Elitu 9"! 47.000 evra potrošio na kocku: "Proćerdao sam jednu zgradu"

Telegraf pre 13 sati
Na sistematskom pregledu koji je obavezan za sve takmičare pred ulazak u Elitu 9, pojavio se Miki Dudić, sin pevačice Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića, što ukazuje na to da ćemo ga uskoro gledati na malim ekranima. Miki je inače poznat javnosti, a… »
Zlati Petrović prestoji još jedan nervni slom: Njen drugi sin Miki Dudić ulazi u Elitu 9: A tu su fatalna plavuša i crnka

Zlati Petrović prestoji još jedan nervni slom: Njen drugi sin Miki Dudić ulazi u Elitu 9: A tu su fatalna plavuša i crnka

Blic pre 14 sati
Gledaoci broje sitno do ulaska novih i starih rijaliti učesnika u "Zadrugu 9 Elitu". Na sistematskom pregledu pred ulazak u Elitu 9, pojavili su se Miki Dudić, sin Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića. Miki je inače poznat javnosti, a svojevremeno je… »

Vesti dana »