Povezane vesti
"Odnosi su zamršeni, sin i ćerka nisu srećni": Sin Zlate Petrović progovorio javno o svemu, ulazi u Elitu 9
Mondo 10.09.2025
Miki Dudić, sin Hasana Dudića i Zlate Petrović ulazi u Elitu 9, a sada je otkrio kako je doneo ovu odluku. Miki Dudić odvrnuo se i na svoj odnos sa ćerkom i sinom, ali i partnerkom. Ovo je stariji sin Zlate Petrović: "Mi smo rijaliti familija. Na kraju… »
I drugi sin Zlate Petrović ulazi u rijaliti Pevačicu opet čeka haos zbog naslednika Mikija Dudića: A tu su fatalna plavuša i…
Kurir 10.09.2025
Gledaoci broje sitno do početka devete sezone " Elite" i ulaska novih i starih rijaliti učesnika na velelepno imanje u Šimanovcima. Na sistematskom pregledu pred ulazak u "Elitu 9", pojavili su se Miki Dudić, sin Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića… »
(Video) "naši odnosi su zamršeni": Sin Zlate Petrović pred ulazak u Elitu 9 o partnerki pevačici: "Sin i ćerka nisu srećni"…
Blic 10.09.2025
Miki Dudić, sin Hasana Dudića i Zlate Petrović ulazi u rijaliti "Zadruga 9 Elita", a sada je otkrio kako je doneo ovu odluku. Miki Dudić odvrnuo se i na svoj odnos sa ćerkom i sinom, ali i partnerkom. - Mi smo rijaliti familija. Na kraju je opstala… »
Sin Zlate Petrović ulazi u "Elitu 9"! 47.000 evra potrošio na kocku: "Proćerdao sam jednu zgradu"
Telegraf 10.09.2025
Na sistematskom pregledu koji je obavezan za sve takmičare pred ulazak u Elitu 9, pojavio se Miki Dudić, sin pevačice Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića, što ukazuje na to da ćemo ga uskoro gledati na malim ekranima. Miki je inače poznat javnosti, a… »
Zlati Petrović prestoji još jedan nervni slom: Njen drugi sin Miki Dudić ulazi u Elitu 9: A tu su fatalna plavuša i crnka
Blic 10.09.2025
Gledaoci broje sitno do ulaska novih i starih rijaliti učesnika u "Zadrugu 9 Elitu". Na sistematskom pregledu pred ulazak u Elitu 9, pojavili su se Miki Dudić, sin Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića. Miki je inače poznat javnosti, a svojevremeno je… »
Vesti dana »
Požari u Francuskoj i Španiji: Evakuisano više od 267.000 ljudi; Fon der Lajen: Cela Evropa pruža pomoć
RTV pre 3 satajoš 35 povezanih
Stanković: Ofanzivna tranzicija je najjače oružje Vojvodine
Serbian News Media pre 57 minutajoš 21 povezana
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Radio sto plus pre 52 minutajoš 21 povezana