Повезане вести
"Односи су замршени, син и ћерка нису срећни": Син Злате Петровић проговорио јавно о свему, улази у Елиту 9
Мондо 10.09.2025
Мики Дудић, син Хасана Дудића и Злате Петровић улази у Елиту 9, а сада је открио како је донео ову одлуку. Мики Дудић одврнуо се и на свој однос са ћерком и сином, али и партнерком. Ово је старији син Злате Петровић: "Ми смо… »
И други син Злате Петровић улази у ријалити Певачицу опет чека хаос због наследника Микија Дудића: А ту су фатална плавуша и…
Курир 10.09.2025
Гледаоци броје ситно до почетка девете сезоне " Елите" и уласка нових и старих ријалити учесника на велелепно имање у Шимановцима. На систематском прегледу пред улазак у "Елиту 9", појавили су се Мики Дудић, син Злате Петровић и… »
(Видео) "наши односи су замршени": Син Злате Петровић пред улазак у Елиту 9 о партнерки певачици: "Син и ћерка нису срећни"…
Блиц 10.09.2025
Мики Дудић, син Хасана Дудића и Злате Петровић улази у ријалити "Задруга 9 Елита", а сада је открио како је донео ову одлуку. Мики Дудић одврнуо се и на свој однос са ћерком и сином, али и партнерком. - Ми смо ријалити фамилија… »
Син Злате Петровић улази у "Елиту 9"! 47.000 евра потрошио на коцку: "Проћердао сам једну зграду"
Телеграф 10.09.2025
На систематском прегледу који је обавезан за све такмичаре пред улазак у Елиту 9, појавио се Мики Дудић, син певачице Злате Петровић и певача Хасана Дудића, што указује на то да ћемо га ускоро гледати на малим екранима. Мики је… »
Злати Петровић престоји још један нервни слом: Њен други син Мики Дудић улази у Елиту 9: А ту су фатална плавуша и црнка
Блиц 10.09.2025
Гледаоци броје ситно до уласка нових и старих ријалити учесника у "Задругу 9 Елиту". На систематском прегледу пред улазак у Елиту 9, појавили су се Мики Дудић, син Злате Петровић и певача Хасана Дудића. Мики је иначе познат… »
Вести дана »
Адвокати и опозиција о понашању полиције код Бановине: Тешка кривична дела припадника МУП-а
Ин медија пре 4 сатијош 48 повезаних
НИС припрема нови захтев за лиценцу ОФАЦ-у, Тјурдењев поручио запосленима да су преговори у току
НИН пре 1 сатјош 26 повезаних
Јака мећава у Златиборском округу: Киша прешла у најављени снег, у Новој Вароши обелеле градске улице
РИНА пре 10 минутајош 73 повезане