Povezane vesti

"Ja sam nekada bio gej, pa sam se sad vratio": Ognjen Amidžić se našalio pred kamerama, pa ceo studi prasnuo u smeh

"Ja sam nekada bio gej, pa sam se sad vratio": Ognjen Amidžić se našalio pred kamerama, pa ceo studi prasnuo u smeh

Blic pre 1 dan
Ognjen Amidžić postavljao je pitanja svojim gostima, Milanu Mitroviću, Tei Tairović, Ćemu razna pitanje iz rubrike "Šta bi radije". Ognjen je goste iznenadio pitanjima, a onda je jednom šalom nasmejao studio. - Milane, šta bi radije, da te ortaci vide… »
"Nekada sam bio gej, pa sam se vratio" Amidžić se našalio u emisiji, a pevač priznao: Ja sam imao ponudu...

"Nekada sam bio gej, pa sam se vratio" Amidžić se našalio u emisiji, a pevač priznao: Ja sam imao ponudu...

Telegraf pre 9 sati
Voditelj Ognjen Amidžić ponovo je uspeo da zabavi publiku i goste u emisiji, kada je jednom prilikom u rubrici "Šta bi radije" postavio nezgodno pitanje Milanu Mitroviću. - Milane, šta bi radije, da te ortaci vide kako izlaziš iz gej kluba ili da te… »
"Nekada sam bio gej": Ognjen Amidžić šokirao izjavom, pa objasnio o čemu se radi

"Nekada sam bio gej": Ognjen Amidžić šokirao izjavom, pa objasnio o čemu se radi

Mondo pre 11 sati
Ognjen Amidžić će biti moderator takmičenja Pinkove zvezde. To znači da će on predstavljati produkciju televizije Pink i donositi odluku ako žiri ne može da donese istu. Voditelj je nedavno je u svojoj emisiji ugostio Milana Mitrovića, Teu Tairović i… »
"Ja sam bio gej" Ognjen Amidžić šokirao svojom izjavom, pa otkrio šta je zapravo istina

"Ja sam bio gej" Ognjen Amidžić šokirao svojom izjavom, pa otkrio šta je zapravo istina

Kurir pre 11 sati
Voditelj, Ognjen Amidžić nedavno je u svojoj emisiji ugostio Milana Mitrovića, Teu Tairović i Amela Ćemana Ćemo, sa njima je razgovarao o raznim temama. U jednom momentu je na red došla emisija "Šta bi radije" u kojoj je Ognjen gostima dao dve opcije od… »
"Bio sam gej" Muk u studiju nakon priznanja Ognjena Amidžića, voditelj u emisiji uživo saopštio - ovo

"Bio sam gej" Muk u studiju nakon priznanja Ognjena Amidžića, voditelj u emisiji uživo saopštio - ovo

Alo pre 12 sati
Nasmejao sve u studiju. Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji nedavno ugostio Teu Tairović, Suzanu Mančić, Milana Mitrovića i Amela Ćemana Ćema sa kojima je govorio o raznim temama. U jednom momentu je na red došla emisija "Šta bi radije" u kojoj je Ognjen… »

Vesti dana »