Povezane vesti
"Ja sam nekada bio gej, pa sam se sad vratio": Ognjen Amidžić se našalio pred kamerama, pa ceo studi prasnuo u smeh
Blic pre 1 dan
Ognjen Amidžić postavljao je pitanja svojim gostima, Milanu Mitroviću, Tei Tairović, Ćemu razna pitanje iz rubrike "Šta bi radije". Ognjen je goste iznenadio pitanjima, a onda je jednom šalom nasmejao studio. - Milane, šta bi radije, da te ortaci vide… »
"Nekada sam bio gej, pa sam se vratio" Amidžić se našalio u emisiji, a pevač priznao: Ja sam imao ponudu...
Telegraf pre 9 sati
Voditelj Ognjen Amidžić ponovo je uspeo da zabavi publiku i goste u emisiji, kada je jednom prilikom u rubrici "Šta bi radije" postavio nezgodno pitanje Milanu Mitroviću. - Milane, šta bi radije, da te ortaci vide kako izlaziš iz gej kluba ili da te… »
"Nekada sam bio gej": Ognjen Amidžić šokirao izjavom, pa objasnio o čemu se radi
Mondo pre 11 sati
Ognjen Amidžić će biti moderator takmičenja Pinkove zvezde. To znači da će on predstavljati produkciju televizije Pink i donositi odluku ako žiri ne može da donese istu. Voditelj je nedavno je u svojoj emisiji ugostio Milana Mitrovića, Teu Tairović i… »
"Ja sam bio gej" Ognjen Amidžić šokirao svojom izjavom, pa otkrio šta je zapravo istina
Kurir pre 11 sati
Voditelj, Ognjen Amidžić nedavno je u svojoj emisiji ugostio Milana Mitrovića, Teu Tairović i Amela Ćemana Ćemo, sa njima je razgovarao o raznim temama. U jednom momentu je na red došla emisija "Šta bi radije" u kojoj je Ognjen gostima dao dve opcije od… »
"Bio sam gej" Muk u studiju nakon priznanja Ognjena Amidžića, voditelj u emisiji uživo saopštio - ovo
Alo pre 12 sati
Nasmejao sve u studiju. Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji nedavno ugostio Teu Tairović, Suzanu Mančić, Milana Mitrovića i Amela Ćemana Ćema sa kojima je govorio o raznim temama. U jednom momentu je na red došla emisija "Šta bi radije" u kojoj je Ognjen… »
Vesti dana »

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 3 satajoš 2 povezane