Povezane vesti
(Foto) prve slike žike jakšića nakon zdravstvenih problema: Pojavio se u javnosti: "Ne opterećujem se ko me od pevača nije…
Blic pre 4 sati
Počelo je snimanje nove sezone takmičenja "Nikad nije kasno", a Žika Jakšić prvi put se pojavio u javnosti nakon zdravstvenih problema. Žika Jakšić stigao je u studio vidno raspoložen u beloj košulji i sakou. Na njegovom licu i telu nije bilo tragova… »
(Video) "palo mi je lice, nisam osećao ruku, pričao sam kao pijan": Žika Jakšić prvi put o simptomima bolesti i borbi za…
Blic pre 5 sati
Žika Jakšić, nakon zdravstvenih problema vratio se poslu, snimanju takmičenja "Nikad nije kasno". Žika Jakšić proveo je sedam dana u bolnici, nakon čega je bio na kućnom lečenju, a sada je prvi put za "Blic" otkrio sve o bolesti, simptomima i oporavku. -… »
"Suzana Jovanović me nije pozvala" Žika Jakšić nije mogao više da ćuti o udovici Saše Popovića
Alo pre 7 sati
Jakšić otkrio istinu. Danas je održano prvo snimanje nove sezone emisije "Nikad nije kasno", a nakon kratke bolesti i uspešnog oporavka, na Košutnjak je stigao i Žika Jakšić. Na početku intervjua, voditelj je otkrio koje simptome moždanog udara je prvi… »
Žika Jakšić prvi put o moždanom udaru i trenutnom zdravstvenom stanju: Imam traumu...
Hello pre 8 sati
Žika Jakšić prvi put u javnosti pojavio se danas u popodnevnim časovima na dobro poznatoj lokaciji - u studijima na Košutnjaku gde se pored "Zvezda Granda" snima i njegov omiljeni projekat "Nikad nije kasno". Voditelj i jedan od čelnika Grand produkcije… »
Prve slike i izjave Žike Jakšića posle moždanog udara: Iscrpljen i mršaviji, ali veseo
Svet & Skandal pre 8 sati
Nakon ozbiljnog zdravstvenog izazova, poznati voditelj Žika Jakšić vratio se poslu. Danas je počelo snimanje nove sezone emisije „Nikad nije kasno“, a Žika Jakšić posle moždanog udara pojavio se na njemu. U beloj košulji i elegantnom sakou, Jakšić je… »
"Imam traumu u glavi, rehabilitacija još traje": Žika Jakšić prvi put u javnosti nakon zdravstvenog problema
Mondo pre 8 sati
Nakon ozbiljnih zdravstvenih tegoba koje su zabrinule kako publiku, tako i njegove kolege, Žika Jakšić se po prvi put pojavio u javnosti. Povod je bio početak snimanja nove sezone muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", emisije poznate po snažnim… »
(Video) Žika Jakšić prvi put u javnosti nakon bolesti: Evo kako izgleda posle zdravstvenih problema, oporavak i dalje traje
Kurir pre 8 sati
Žika Jakšić, pojavio se po prvi put u javnosti nakon ozbiljnih zdravstvenih problema koji su zabrinuli publiku i brojne kolege. On se pojavio uoči snimanja novog ciklusa popularnog muzičkog takmičenja „ Nikad nije kasno“, emisije koja je postala sinonim… »
Žiki jakšiću pozlilo usred noći! Otkriveni svi detalji: "Verovatno se tromb zaglavio na mozgu, u 3 sata ujutru..."
Alo pre 8 sati
Sada je prvi put otkrio sve o bolesti, simptomima i oporavku. Žika Jakšić se danas prvi put pojavio u javnosti nakon višemesečne pauze usled zdravstvenih problema. Odlučio je da se vrati poslu, te je došao na snimanje muzičkog takmičenja "Nikad nije… »
"Suzana Jovanović me nije pozvala": Žika Jakšić otkrio u kakvim je odnosima sa Popovićevom suprugom
Telegraf pre 8 sati
Danas je prvo snimanje nove sezone "Nikad nije kasno", a nakon kratke bolesti i uspešnog oporavka, na Košutnjak je stigao i Žika Jakšić. Na samom početku intervjua voditelj je otkrio koje simptome moždanog udara je prve osetio, kao i kako je teklo… »
Prve fotografije Žike Jakšića nakon moždanog udara
Story pre 9 sati
Pre dva i po meseca Žika Jakšić voditelj i producent emisije "Nikad nije kasno" doživeo je moždani udar. Od tada se potpuno posvetio oporavku, te je izbegavao pojavljivanje u javnosti. Ipak, sada je po svemu sudeći zdravstveno stanje Žike Jakšića mnogo… »
Promena je očigledna, bolest je učinila svoje Žika Jakšić stigao na snimanje emisije, pa izgledom iznenadio prisutne, drugi…
Alo pre 9 sati
Žika Jakšić spreman za nove radne obaveze. Žika Jakšić danas je došao na snimanje nove sezone muzičkog šoua "Nikad nije kasno", nakon višemesečne pauze tokom koje se povukao iz javnog života kako bi se posvetio svom zdravlju. Autor i voditelj emisije… »
Prvo pojavljivanje Žike Jakšića u javnosti, progovorio o problemu sa kojim se borio: "Nekad mi zafali reč..."
Telegraf pre 9 sati
Muzičar i kompozitor Žika Jakšić pojavio se na snimanju emisije "Nikad nije kasno" i nije krio oduševljenje što vidi pripadnike sedme sile. Posle više od dva meseca pauze, vratio se poslovnim obavezama. Zdravstveno stanje mu je sada bolje, ali i dalje se… »
"Jedva je govorila od suza kad se to desilo": Isplivala istina o prvoj ženi Žike Jakšića, sa Snežanom bio 9 godina
Mondo pre 12 sati
Poznati voditelj i producent Žika Jakšić, nedavno je imao zdravstvene probleme zbog kojih je bio hospitalizovan. Nedavno je MONDU otkrio da se vraća u svoju stolicu u emisiji "Nikad nije kasno", a pevač Dejan Ćirković Ćira je sada otkrio i detalje o… »
Vesti dana »

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 1 satjoš 2 povezane