Повезане вести
У срећном сам браку, а са супругом не живим 15 година
BBC News 10.09.2025
Маргарет каже да су она и супруг понекад усамљени, али да им разговор помаже да њихов однос функционише. Последњих 15 година Маргарет и њен супруг не живе у истој држави. Она је у Лондону, док он живи у Аустралији. Пошто их… »
Јужне вести 10.09.2025
Маргарет Мурпхи Маргарет испуњава „диван осећај постигнућа“ пошто се посветила каријери касније у животу Последњих 15 година Маргарет и њен супруг не живе у истој држави. Она је у Лондону, док он живи у Аустралији. Пошто их… »
НИН 10.09.2025
Последњих 15 година Маргарет и њен супруг не живе у истој држави. Она је у Лондону, док он живи у Аустралији. Пошто их раздвајају континенти виђају се једном годишње или једном у 18 месеци. Упркос раздаљини и времену између… »
Радио 021 10.09.2025
Маргарет каже да су она и супруг понекад усамљени, али да им разговор помаже да њихов однос функционише. Маргарет Мурпхи Маргарет испуњава „диван осећај постигнућа" пошто се посветила каријери касније у животу Последњих 15… »
Данас 10.09.2025
Последњих 15 година Маргарет и њен супруг не живе у истој држави. Она је у Лондону, док он живи у Аустралији. Пошто их раздвајају континенти виђају се једном годишње или једном у 18 месеци. Упркос раздаљини и времену између… »
Вести дана »
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Орбан: Мировни самит у Будимпешти на хоризонту, наредне две недеље кључне за Украјину
Курир пре 4 сатијош 84 повезане
Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога: Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду
Нова пре 2 сатајош 33 повезане