Povezane vesti
U srećnom sam braku, a sa suprugom ne živim 15 godina
BBC News 10.09.2025
Margaret kaže da su ona i suprug ponekad usamljeni, ali da im razgovor pomaže da njihov odnos funkcioniše. Poslednjih 15 godina Margaret i njen suprug ne žive u istoj državi. Ona je u Londonu, dok on živi u Australiji. Pošto ih razdvajaju kontinenti… »
Južne vesti 10.09.2025
Margaret Murphy Margaret ispunjava „divan osećaj postignuća“ pošto se posvetila karijeri kasnije u životu Poslednjih 15 godina Margaret i njen suprug ne žive u istoj državi. Ona je u Londonu, dok on živi u Australiji. Pošto ih razdvajaju kontinenti… »
Radio 021 10.09.2025
Margaret kaže da su ona i suprug ponekad usamljeni, ali da im razgovor pomaže da njihov odnos funkcioniše. Margaret Murphy Margaret ispunjava „divan osećaj postignuća" pošto se posvetila karijeri kasnije u životu Poslednjih 15 godina Margaret i njen… »
Danas 10.09.2025
Poslednjih 15 godina Margaret i njen suprug ne žive u istoj državi. Ona je u Londonu, dok on živi u Australiji. Pošto ih razdvajaju kontinenti viđaju se jednom godišnje ili jednom u 18 meseci. Uprkos razdaljini i vremenu između poseta, verni su jedno… »
NIN 10.09.2025
Poslednjih 15 godina Margaret i njen suprug ne žive u istoj državi. Ona je u Londonu, dok on živi u Australiji. Pošto ih razdvajaju kontinenti viđaju se jednom godišnje ili jednom u 18 meseci. Uprkos razdaljini i vremenu između poseta, verni su jedno… »
Vesti dana »
"Ahmići su zli, hrane se zlobom": Neriova verenica ušla u Elitu, odmah raskrinkala Situ i iznela šok detalje
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
MUP o dešavanjima u Novom Sadu: Policija postupa isključivo u skladu sa zakonom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto, video) od zaglavljenog štapića u uhu do uboda eksera: Počela sa radom noćna smena u domovima zdravlja u Srbiji: Evo zbog čega su se sve građani večeras javili
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
(Video): "Nisam mogao da oprostim prevaru! Svi su mi govorili: Beži od nje, pogubna je za muškarce": Peja otkrio detalje prevare Zlate Petrović
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Vozači, spremite se! Naredna dva dana sledi haos Hitno se oglasili iz "Puteva Srbije": Ove 3 stvari morate da poštujete
Blic pre 4 satijoš 1 povezana