Povezane vesti

"Zove me svaki dan, da me pita..." Sašina sestra otkrila u kakvim je odnosima sa Suzanom, posle smrti brata sve se promenilo

"Zove me svaki dan, da me pita..." Sašina sestra otkrila u kakvim je odnosima sa Suzanom, posle smrti brata sve se promenilo

Alo pre 5 sati
Suzana Jovanović i Nena Popović danas žive na potpuno drugi način. Prošlo je pola godine od smrti čelnika "Zvezda Granda", Saše Popovića, a mnogi su se pitali u kakvim je odnosima ostala udovica Suzana Jovanović sa Sašinom sestrom Nenom, koja je bila i… »
Sestra Saše Popovića konačno prekinula tišinu: Evo kako se Suzana zapravo ponaša prema njoj kad niko ne vidi

Sestra Saše Popovića konačno prekinula tišinu: Evo kako se Suzana zapravo ponaša prema njoj kad niko ne vidi

Mondo pre 7 sati
Pre tačno deset dana održan je šestomesečni pomen Saši Popoviću, estradnom magu koji je 1. marta izgubio najtežu životnu bitku u Parizu, nakon dugih devet meseci lečenja od karcinoma. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se 30. avgusta u prepodnevnim… »
Sestra Saše Popovića potpuno slomljena: Kroz suze prvi put progovorila o odnosu sa Suzanom

Sestra Saše Popovića potpuno slomljena: Kroz suze prvi put progovorila o odnosu sa Suzanom

Story pre 9 sati
Po odlasku Saše Popovića za njim je ostala neutešna supruga Suzana i deca Danijel i Aleksandra, ali i sestra Nena, sa kojom je do kraja života negovao blizak odnos pun ljubavi i podrške. Sestra Saše Popovića sa snajom je često u poseti Sašinom grobu, a… »
Nena Popović prekinula tišinu! Sašina rođena sestra otkrila šta misli o snaji, evo u kakvom su odnosu

Nena Popović prekinula tišinu! Sašina rođena sestra otkrila šta misli o snaji, evo u kakvom su odnosu

Hello pre 9 sati
Pre tačno 10 dana održan je šestomesečni pomen Saši Popoviću, estradnom magu koji je izgubio najtežu životnu bitku u Parizu 1. marta nakon dugih devet meseci lečenja od karcinoma. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se 30. avgusta u prepodnevnim… »
"Niko osim Suzane ovo ne bi uradio": Evo kako se udovica ponaša prema majci Saše Popovića, sada otkriveno

"Niko osim Suzane ovo ne bi uradio": Evo kako se udovica ponaša prema majci Saše Popovića, sada otkriveno

Telegraf pre 8 sati
Na Bežanijskom groblju nedavno je održan šestomesečni pomen Saši Popoviću. Udovica Suzana Jovanović došla je sa decom i najbližom porodicom, dok su prijatelji i kolege pokušavali da je uteše. Poseban trenutak obeležila je Sašina rođena sestra Nena, koja… »
"Niko osim suzane ovo ne bi uradio" Sestra pokojnog Saše Popovića kroz suze o snaji! Ne prođe ni dan da...

"Niko osim suzane ovo ne bi uradio" Sestra pokojnog Saše Popovića kroz suze o snaji! Ne prođe ni dan da...

Kurir pre 11 sati
Na Bežanijskom groblju nedavno je održan šestomesečni pomen Saši Popoviću. Suzana Jovanović stigla je sa decom i najbližom porodicom, dok su prijatelji i kolege pokušavali da je uteše. Poseban trenutak obeležila je Sašina rođena sestra Nena koja je došla… »

Vesti dana »