Povezane vesti
"Bila sam slomljena, sedela sam i plakala" Nikoliji Jovanović otkazali koncert na Tašmajdanu, sad traži novu lokaciju: Otkrila…
Kurir pre 5 sati
Pevačica Nikola Jovanović na javnoj sceni je 15 godina, a kruna njene karijere i popularnosti trebalo je da bude koncert na Tašmajdanu, koji je ubrzo nakon puštanja karata u prodaju otkazan, odnosno odložen. Čitava situacija joj je vrlo teško pala, kako… »
"Bila sam slomljena, sedela sam i plakala": Nikolija Jovanović o otkazivanju koncerta na Tašmajdanu: "Traži se nova lokacija"…
Blic pre 9 sati
Nikola Jovanović na javnoj sceni je 15 godina. Nikola ima svoj poseban muzički pravac koji publika obožava, a kruna njene karijere trebalo je da bude koncert na Tašmajdanu, njoj je odlaganje koncerta teško palo, priznala je za domaće medije. - U prvom… »
Ekskluzivna ispovest Nikolije Jovanović: Nisu uspeli da me slome
Story pre 14 sati
Prošlo je dosta vremena otkako je Nikolija Jovanović (35) učestvovala u rijalitiju „Survivor“, kada je ćerku Vesne Zmijanac, koja je tada bila studentkinja, TV publika bolje upoznala. Za 15 godina, koliko je od tada prošlo, Nikolija je izgradila snažno… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 42 minutajoš 19 povezanih

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 1 satjoš 2 povezane