Povezane vesti

Sve ide jako loše, rak je zahvatio celu utrobu: Objavljeni zabrinjavajući detalji o Halidu Bešliću

Sve ide jako loše, rak je zahvatio celu utrobu: Objavljeni zabrinjavajući detalji o Halidu Bešliću

Svet & Skandal pre 7 sati
Vest da je Halid Bešlić loše i da se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima uznemirila je brojne obožavaoce širom regiona. Popularni pevač Halid Bešlić najpre je bio smešten na odeljenje nefrologije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, da bi… »
Hasan Dudić se oglasio nakon priča da zna pravo stanje Halida Bešlića: Pevač nam otkrio istinu

Hasan Dudić se oglasio nakon priča da zna pravo stanje Halida Bešlića: Pevač nam otkrio istinu

Mondo pre 9 sati
Pevač Hasan Dudić govorio je o svom saradniku i velikom prijatelju Halidu Bešliću za MONDO portal. On je otkrio da ne zna kakvo je stanje pevača, niti da je ikada davao izjave o tome. Prisetio se albuma na kome su zajedno sarađivali i istakao da se Halid… »
"Loše je": Kolega otkrio nove detalje o zdravstvenom stanju Halida Bešlića

"Loše je": Kolega otkrio nove detalje o zdravstvenom stanju Halida Bešlića

Blic pre 10 sati
Pevač Hasan Dudić progovorio je o svom kolegi Halidu Bešliću koji se trenutno nalazi u bolnici. - Nismo se sada čuli. Pre godinu dana smo se čuli. Ja sam jedan od prvih koji je Halidu pružio ruku i koji ga je prvi doveo u Beograd. Bio sam njegov… »

Vesti dana »