Povezane vesti
Čačanka o najavi novog skupa SNS: Ne znam šta žele, da li misle da dovedu one sa stadiona od sinoć
N1 Info 10.09.2025
Građani Čačka prošlog vikenda su blokirali autobuse koji su sa skupa u tom gradu vraćali pristalice vladajuće stranke kućama. Ovog vikenda najavljuje se novi skup, a Čačanka Slavica Petrovska, koja je postala poznata nakon što je objavljen snimak blokade… »
Čačanka o najavi novog mitinga SNS
Ozon press 10.09.2025
Građani Čačka prošlog vikenda su blokirali autobuse koji su sa skupa u tom gradu vraćali pristalice vladajuće stranke kućama. Ovog vikenda najavljuje se novi skup, a Čačanka Slavica Petrovska, koja je postala poznata nakon što je objavljen snimak blokade… »
Dan uživo: "Wind of change" iz Strazbura
N1 Info 10.09.2025
Posle blokade autobusa sa pristalicama vladajuće stranke u Čačku prošlog vikenda, Slavica Petrovska postala je poznata širom Srbije zbog odlučnosti da se suprotstavi naprednjacima, plaćenim i dovedenim iz drugih gradova. Sa njom razgovaramo o pritiscima… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Makronom i o razvoju nuklearne energije u Srbiji, upoznao sam ga sa situacijom u vezi NIS-a
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Pokret slobodnih građana i Zeleno-levi front sklopili strateško partnerstvo na ceremoniji potpisivanja Memoranduma
Blic pre 5 satijoš 1 povezana