Povezane vesti
Čačanka o najavi novog skupa SNS: Ne znam šta žele, da li misle da dovedu one sa stadiona od sinoć
N1 Info 10.09.2025
Građani Čačka prošlog vikenda su blokirali autobuse koji su sa skupa u tom gradu vraćali pristalice vladajuće stranke kućama. Ovog vikenda najavljuje se novi skup, a Čačanka Slavica Petrovska, koja je postala poznata nakon što je objavljen snimak blokade… »
Čačanka o najavi novog mitinga SNS
Ozon press 10.09.2025
Građani Čačka prošlog vikenda su blokirali autobuse koji su sa skupa u tom gradu vraćali pristalice vladajuće stranke kućama. Ovog vikenda najavljuje se novi skup, a Čačanka Slavica Petrovska, koja je postala poznata nakon što je objavljen snimak blokade… »
Dan uživo: "Wind of change" iz Strazbura
N1 Info 10.09.2025
Posle blokade autobusa sa pristalicama vladajuće stranke u Čačku prošlog vikenda, Slavica Petrovska postala je poznata širom Srbije zbog odlučnosti da se suprotstavi naprednjacima, plaćenim i dovedenim iz drugih gradova. Sa njom razgovaramo o pritiscima… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana