Povezane vesti
"Donosili su ti nedozvoljene supstance" Matora i Stefani u žestokom sukobu: Moje dete neće biti neželjeno!
Telegraf pre 6 sati
U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" desio se žestok sukob između Jovane Tomić Matore i Stefani Grujić, koji je šokirao gledaoce. Tenzična atmosfera je eskalirala kada se u program uključila gledateljka i postavila pitanje: - Dobro veče, Dana iz Kraljeva… »
"Mami ti nije prošlo 40 dana, donosili su ti drogu u stan": Otkrivene strašne stvari o Jovani Tomić Matoroj
Mondo pre 6 sati
Napeta situacija između rijaliti učesnica i bivših partnerki, Jovane Tomić Matore i Stefani Grujić, ne smiruje se ni nakon završetka rijalitija Elita8. Njih dve su sinoć gostovale u emisiji "Narod pita", gde su iznele brojne optužbe, a Grujićeva je u… »
"Moje dete neće biti neželjeno" Matoroj ide para na uši, rešila da se do kraja obračuna sa Stefani: Otkrila pravi razlog…
Kurir pre 7 sati
Bivše rijaliti učesnice Stefani Grujić i Jovana Tomić Matora gostovale su u emisiji "Narod pita", kada su pale teške reči. Naime, Matora je kiptila od besa kada se uključila jedna gledateljka i pitala: - Dobro veče, Dana iz Kraljeva ovde. Matora, kako… »
"Nisu njih dve toliko različite": Matora o druženju Anite i Anđele: "Ona je menjala muškarce"
Blic pre 10 sati
Bivše verenice Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić zajedno su bile u emisiji "Narod pita". Matora se tom prilikom dotakla odnosa Anđele Đuričić i svoje bivše žene Anite Stanojlović. - Stefani ako može da mi objasni kako je napala Matoru i Draganu, a… »
"Nisu njih dve toliko različite" Matora šokirala priznanjem o Aniti i Anđeli, urnisala bivšu devojku!
Alo pre 9 sati
Matora iskreno o Anđeli i Aniti. Bivše verenice Jovana Tomić i Stefani Grujić gostovale su zajedno u emisiji "Narod pita", gde se Matora dotakla odnosa Anđele Đuričić i svoje bivše žene Anite Stanojlović. Jedna gledateljka je pitala Stefani: – Stefani… »
Vesti dana »

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane