Povezane vesti
Nova miligramova pesma za Halida Bešlića: Pevač stihove posvetio supruzi
Kurir pre 7 sati
Miligram je na svom Instagram profilu najavio je da će sutra objaviti pesmu Sejda u izvođenju Halida Bešlića.. Aleksandar Milić Mili je u videu koji je okačio na svoj Instagram profil objasnio sve o saradnji sa čuvenom folk zvezdom. Inače, pesmu je Halid… »
„Kad sam čuo tekst, stomak mi se stegao“: Nova pesma Miligrama za Halida Bešlića
Nova pre 9 sati
Muzički direktor Grand produkcije i kompozitor Aleksandar Milić Mili napisao je pesmu Halidu Bešliću, što je najava novog Miligram albuma. Mili je za Halida napisao pesmu „Sejda“, koja nosi ime po Bešlićevoj supruzi, a ova numera će svoju premijeru imati… »
Halid Bešlić doneo odluku, desiće se 11. Septembra Prijatelj pevača potvrdio: "Stegao mi se stomak kada sam čuo"
Alo pre 9 sati
Halid Bešlić i bolestan misli na publiku. Kompozitor Aleksandar Milić Mili potvrdio je navode regionalnih medija da će 11. septembra izaći novi hit Halida Bešlića koji je nažalost zbog zdravstvenih problema nedavno hospitalizovan. Pesma je posvećena… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 3 satajoš 19 povezanih

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane