Povezane vesti
"Zdravo, ja sam golman Moldavije i upravo sam primio 11 golova"
B92 pre 21 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije nije najgore prošla u mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u utorak - Moldavci su, ipak, obeležili veče. Bilo je to storijsko veče u Oslu. Od 11 golova koliko je Norveška dala reprezentaciji Moldavije (11:1) pet su… »
“Zdravo, ja sam golman Moldavije i primio sam 11 golova”
Sportski žurnal pre 21 dana
Avram se obratio gledaocima norveške TV stanice. Erling Haland predvodio je Norvešku u ubedljivoj pobedi nad Moldavijom od 11:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, postigavši čak pet golova. Zvezda Mančester Sitija potpuno je raznela odbranu gostiju… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 3 minutajoš 58 povezanih

Sećanje i pobuna i posle 11 meseci: Studenti i građani Kragujevca odali počast žrtvama novosadske tragedije (FOTO)
InfoKG pre 48 minutajoš 57 povezanih

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 1 satjoš 113 povezane

Davidovac: Poremećen je koncept naše ekipe potpuno, ali ne ostaje nam ništa drugo nego da se borimo
Sportski žurnal pre 1 satjoš 41 povezana