Повезане вести

У истом прелазном року напустио и потписао за премијерлигаша

У истом прелазном року напустио и потписао за премијерлигаша

Б92 10.09.2025
Пољски фудбалски голман Лукаш Фабијански нови је играч Вест Хема, саопштио је енглески клуб. Фабијански (40) је са Вест Хемом потписао уговор до завршетка сезоне. Он је већ био члан Вест Хема од 2018. до 30. јуна ове године… »
Отишао, вратио се: Фабијански поново у Вест Хему

Отишао, вратио се: Фабијански поново у Вест Хему

Спорт клуб 10.09.2025
Пољски фудбалски голман Лукаш Фабијански потписао је са Вест Хемом уговор до краја сезоне, саопштио је премијерлигаш. Фабијански је Вест Хем напустио крајем јуна ове године након што му је истакао уговор после седам година… »
"Срећан сам што сам се вратио": Лукаш Фабијански поново на голу Вест Хема

"Срећан сам што сам се вратио": Лукаш Фабијански поново на голу Вест Хема

Вечерње новости 10.09.2025
ПОЉСКИ фудбалски голман Лукаш Фабијански потписао је са Вест Хемом уговор до краја сезоне, саопштио је данас енглески клуб. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ДАВИД ЦЛИФФ Искусни 40-годишњак је "чекићаре" напустио крајем јуна ове године након што… »
Вест Хем се сетио Фабијанског и вратио га међу стативе!

Вест Хем се сетио Фабијанског и вратио га међу стативе!

Спортске.нет 10.09.2025
Пољски фудбалски голман Лукаш Фабијански нови је играч Вест Хема, саопштио је данас енглески клуб. Фабијански (40) је са Вест Хемом потписао уговор до завршетка сезоне. Он је већ био члан Вест Хема од 2018. до 30. јуна ове… »
Фабијански се вратио у Вест Хем

Фабијански се вратио у Вест Хем

Спортски журнал 10.09.2025
Фабијански је за Вест Хем већ одиграо 216 утакмица, а у сезони 2018/19 је био проглашен и за играча сезоне лондонског клуба. Пољски голман Лукаш Фабијански нови је играч Вест Хема, саопштио је данас енглески клуб. Фабијански… »
Лукаш Фабијански се вратио у Вест хем: Времешни голман потписао уговор до краја сезоне

Лукаш Фабијански се вратио у Вест хем: Времешни голман потписао уговор до краја сезоне

Курир 10.09.2025
Лукаш Фабијански (40) је са Вест Хемом потписао уговор до завршетка сезоне. Он је већ био члан Вест Хема од 2018. до 30. јуна ове године, када је након истека уговора напустио клуб, у који се вратио након преласка Веса… »

Вести дана »