Povezane vesti

U istom prelaznom roku napustio i potpisao za premijerligaša

U istom prelaznom roku napustio i potpisao za premijerligaša

B92 pre 3 sata
Poljski fudbalski golman Lukaš Fabijanski novi je igrač Vest Hema, saopštio je engleski klub. Fabijanski (40) je sa Vest Hemom potpisao ugovor do završetka sezone. On je već bio član Vest Hema od 2018. do 30. juna ove godine, kada je nakon isteka ugovora… »
Otišao, vratio se: Fabijanski ponovo u Vest Hemu

Otišao, vratio se: Fabijanski ponovo u Vest Hemu

Sport klub pre 4 sati
Poljski fudbalski golman Lukaš Fabijanski potpisao je sa Vest Hemom ugovor do kraja sezone, saopštio je premijerligaš. Fabijanski je Vest Hem napustio krajem juna ove godine nakon što mu je istakao ugovor posle sedam godina provedenih u klubu, ali sada… »
"Srećan sam što sam se vratio": Lukaš Fabijanski ponovo na golu Vest Hema

"Srećan sam što sam se vratio": Lukaš Fabijanski ponovo na golu Vest Hema

Večernje novosti pre 6 sati
POLjSKI fudbalski golman Lukaš Fabijanski potpisao je sa Vest Hemom ugovor do kraja sezone, saopštio je danas engleski klub. Foto: EPA-EFE/DAVID CLIFF Iskusni 40-godišnjak je "čekićare" napustio krajem juna ove godine nakon što mu je istakao ugovor posle… »
Vest Hem se setio Fabijanskog i vratio ga među stative!

Vest Hem se setio Fabijanskog i vratio ga među stative!

Sportske.net pre 7 sati
Poljski fudbalski golman Lukaš Fabijanski novi je igrač Vest Hema, saopštio je danas engleski klub. Fabijanski (40) je sa Vest Hemom potpisao ugovor do završetka sezone. On je već bio član Vest Hema od 2018. do 30. juna ove godine, kada je nakon isteka… »
Fabijanski se vratio u Vest Hem

Fabijanski se vratio u Vest Hem

Sportski žurnal pre 6 sati
Fabijanski je za Vest Hem već odigrao 216 utakmica, a u sezoni 2018/19 je bio proglašen i za igrača sezone londonskog kluba. Poljski golman Lukaš Fabijanski novi je igrač Vest Hema, saopštio je danas engleski klub. Fabijanski (40) je sa Vest Hemom… »
Lukaš Fabijanski se vratio u Vest hem: Vremešni golman potpisao ugovor do kraja sezone

Lukaš Fabijanski se vratio u Vest hem: Vremešni golman potpisao ugovor do kraja sezone

Kurir pre 8 sati
Lukaš Fabijanski (40) je sa Vest Hemom potpisao ugovor do završetka sezone. On je već bio član Vest Hema od 2018. do 30. juna ove godine, kada je nakon isteka ugovora napustio klub, u koji se vratio nakon prelaska Vesa Foderingama u Aris iz Limasola… »

Vesti dana »