Povezane vesti

Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Sportski žurnal pre 4 sati
U prebogatoj karijeri Mandanda je branio za Avr, Marselj, Kristal Palas i Ren. Francuski golman Stiv Mandanda objavio je danas kraj profesionalne karijere u 40. godini. Mandandi je u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub… »
Navijači tuguju... Jedna prelepa fudbalska bajka je gotova! Legendarni golman završio karijeru: "Trebalo mi je vremena da to…

Navijači tuguju... Jedna prelepa fudbalska bajka je gotova! Legendarni golman završio karijeru: "Trebalo mi je vremena da to…

Kurir pre 5 sati
"Trebalo mi je vremena da to prihvatim, nije jednostavno, ali da - završavam", rekao je Mandanda za francuski list Ekip. Mandanda je za reprezentaciju Francuske branio 35 puta, a poslednji klub za koji je nastupao je Ren. "Dugo sam razmišljao jer sam… »
Svetski prvak u 40. Godini rekao „kraj“: Golman „trikolora“ završio bogatu karijeru

Svetski prvak u 40. Godini rekao „kraj“: Golman „trikolora“ završio bogatu karijeru

Dnevnik pre 7 sati
Francuski golman Stev Mandanda objavio je kraj profesionalne karijere u 40. godini. Mandandi je u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub, danas je objavio da je okončao profesionalnu karijeru. U prebogatoj karijeri… »
Stiv Mandanda završio karijeru

Stiv Mandanda završio karijeru

B92 pre 6 sati
Legendarni francuski golman Stiv Mandanda (40) završio je profesionalnu karijeru, objavili su francuski mediji. Prethodna sezona koju je odradio u Renu bila mu je, ispostaviće se, poslednja u profesionalnoj karijeri. Bivši reprezentativac Francuske je za… »
Francuski golman Stev Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Francuski golman Stev Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Politika pre 7 sati
Mandandi je u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub, danas je objavio da je okončao profesionalnu karijeru. Francuski golman Stev Mandanda objavio je danas kraj profesionalne karijere u 40. godini. Mandandi je u junu… »
Kraj velike karijere: Stiv Mandanda otišao u penziju!

Kraj velike karijere: Stiv Mandanda otišao u penziju!

Večernje novosti pre 7 sati
FRANCUSKI golman Stiv Mandanda objavio je danas kraj profesionalne karijere u 40. godini. FOTO: AP/Tanjug Sada već bivši čuvar mreže u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub, danas je objavio da je okončao profesionalnu… »
Mandanda završio fudbalsko putovanje dugo dve decenije

Mandanda završio fudbalsko putovanje dugo dve decenije

RTS pre 7 sati
Francuski golman Stiv Mandanda objavio je da se povlači iz profesionalnog fudbala u 40. godini života. Mandandi je u junu istekao ugovor sa Renom, a pošto nije pronašao novi klub, doneo je odluku da okonča karijeru. Iza sebe ima impresivnu karijeru tokom… »

Vesti dana »