Povezane vesti

Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Sportski žurnal pre 23 dana
U prebogatoj karijeri Mandanda je branio za Avr, Marselj, Kristal Palas i Ren. Francuski golman Stiv Mandanda objavio je danas kraj profesionalne karijere u 40. godini. Mandandi je u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub… »
Navijači tuguju... Jedna prelepa fudbalska bajka je gotova! Legendarni golman završio karijeru: "Trebalo mi je vremena da to…

Navijači tuguju... Jedna prelepa fudbalska bajka je gotova! Legendarni golman završio karijeru: "Trebalo mi je vremena da to…

Kurir pre 23 dana
"Trebalo mi je vremena da to prihvatim, nije jednostavno, ali da - završavam", rekao je Mandanda za francuski list Ekip. Mandanda je za reprezentaciju Francuske branio 35 puta, a poslednji klub za koji je nastupao je Ren. "Dugo sam razmišljao jer sam… »
Svetski prvak u 40. Godini rekao „kraj“: Golman „trikolora“ završio bogatu karijeru

Svetski prvak u 40. Godini rekao „kraj“: Golman „trikolora“ završio bogatu karijeru

Dnevnik pre 23 dana
Francuski golman Stev Mandanda objavio je kraj profesionalne karijere u 40. godini. Mandandi je u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub, danas je objavio da je okončao profesionalnu karijeru. U prebogatoj karijeri… »
Stiv Mandanda završio karijeru

Stiv Mandanda završio karijeru

B92 pre 23 dana
Legendarni francuski golman Stiv Mandanda (40) završio je profesionalnu karijeru, objavili su francuski mediji. Prethodna sezona koju je odradio u Renu bila mu je, ispostaviće se, poslednja u profesionalnoj karijeri. Bivši reprezentativac Francuske je za… »
Francuski golman Stev Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Francuski golman Stev Mandanda objavio kraj karijere u 40. godini

Politika pre 23 dana
Mandandi je u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub, danas je objavio da je okončao profesionalnu karijeru. Francuski golman Stev Mandanda objavio je danas kraj profesionalne karijere u 40. godini. Mandandi je u junu… »
Kraj velike karijere: Stiv Mandanda otišao u penziju!

Kraj velike karijere: Stiv Mandanda otišao u penziju!

Večernje novosti pre 23 dana
FRANCUSKI golman Stiv Mandanda objavio je danas kraj profesionalne karijere u 40. godini. FOTO: AP/Tanjug Sada već bivši čuvar mreže u junu istekao ugovor sa čelnicima Rena, a pošto nije pronašao novi klub, danas je objavio da je okončao profesionalnu… »
Mandanda završio fudbalsko putovanje dugo dve decenije

Mandanda završio fudbalsko putovanje dugo dve decenije

RTS pre 23 dana
Francuski golman Stiv Mandanda objavio je da se povlači iz profesionalnog fudbala u 40. godini života. Mandandi je u junu istekao ugovor sa Renom, a pošto nije pronašao novi klub, doneo je odluku da okonča karijeru. Iza sebe ima impresivnu karijeru tokom… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza za 4. oktobar

Vremenska prognoza za 4. oktobar

Danas pre 58 minutajoš 15 povezanih
AMSS: Kolovozi mokri, usporena vožnja

AMSS: Kolovozi mokri, usporena vožnja

Novi magazin pre 3 minutajoš 9 povezanih
Kratak predah od padavina uz više sunca i rast temperature

Kratak predah od padavina uz više sunca i rast temperature

Glas Zapadne Srbije pre 13 minutajoš 7 povezanih