Povezane vesti

Vlade Đurović opet udario na karija pešića: „Ako može Finska da igra polufinale, a mi ne možemo sa našom ekipom…“ Slovenci…

Vlade Đurović opet udario na karija pešića: „Ako može Finska da igra polufinale, a mi ne možemo sa našom ekipom…“ Slovenci…

Hot sport pre 1 dan
„Žao mi je Džikića, njihov predsednik se otvorio, mogao je mnogo da zaradi, ali i ovako je zaradio“ Poraz košarkaške reprezentacije Srbije u osmini finala od Finske i dalje izaziva burne reakcije, a plasman Finske u polufinale Eurobasketa ponovo je… »
"Dončićev otac je Srbin, ali majka je nažalost bila lukavija": Vladi Đuroviću je potpuno jasno čiji je Luka

"Dončićev otac je Srbin, ali majka je nažalost bila lukavija": Vladi Đuroviću je potpuno jasno čiji je Luka

Mondo pre 5 sati
Iskusni srpski trener Vlade Đurović (77) priznao je da će navijati za Sloveniju u četvrtfinalu Eurobasketa protiv Nemačke, zbog srpskih korena najboljeg igrača te zemlje, Luke Dončića (26). "Po meni je važnije da ti je otac Srbin, a kod Jevreja nije… »
"Finska u polufinalu, a mi ne možemo, to je katastrofa": Vlade Đurović video lica igrača i sve mu bilo jasno

"Finska u polufinalu, a mi ne možemo, to je katastrofa": Vlade Đurović video lica igrača i sve mu bilo jasno

Mondo pre 6 sati
Poznati srpski trener i stručni komentator TV Arena sport Vlade Đurović (77) priznao je da ga još boli neuspeh naše reprezentacije na Eurobasketu. Dok prati Evropsko prvenstvo, na kojem je "dželat" Orlova, Finska, ušla u polufinale, on ne može sebi da… »
Vlade Đurović opet isprozivao Karija Pešića, pa dao hit komentar o Luki Dončiću: "Ako ti je otac Srbin..."

Vlade Đurović opet isprozivao Karija Pešića, pa dao hit komentar o Luki Dončiću: "Ako ti je otac Srbin..."

Telegraf pre 7 sati
Poraz košarkaša Srbije u osmini finala od Finske i dalje mnogi nisu preboleli, a sada, nakon što su se Finci plasirali u polufinale Eurobasketa, rana se ponovo otvara. To je prokomentarisao i Vlade Đurović, prekaljeni košarkaški trener i stručni… »

Vesti dana »