Povezane vesti
Momčilo Trajković tužio Anu Brnabić
Radio 021 pre 21 dana
Momčilo Trajković iz Srpskog nacionalnog veća Kosova tužio je predsednicu Skupštine Srbije Anu Brnabić zbog povrede časti, jer je 30. juna na Pinku rekla da je "zaradio milione na prodaji srpske zemlje Albancima". "S obzirom da Trajković nema pristup… »
Momčilo Trajković tužio Anu Brnabić: "Sudnica će utvrditi ko je i kada prodao Kosovo"
N1 Info pre 21 dana
Momčilo Trajković iz Srpskog nacionalnog veća Kosova tužio je predsednicu Skupštine Srbije Anu Brnabić zbog povrede časti i ugleda, jer je 30. juna na TV Pink izjavila da je "zaradio milione na prodaji srpske zemlje Albancima". "S obzirom da Trajković… »
Momčilo Trajković tužio Anu Brnabić
Nova pre 21 dana
Momčilo Trajković iz Srpskog nacionalnog veća Kosova tužio je predsednicu Skupštine Srbije Anu Brnabić zbog povrede časti i ugleda jer je 30. juna na TV Pink izjavila da je Trajković "zaradio milione na prodaji srpske zemlje Albancima". „S obzirom da… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 7 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 27 minutajoš 47 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 46 minutajoš 29 povezanih

Duarte: Košti sam dao gol kao igrač Gimaraeša (foto, video)
Sportski žurnal pre 32 minutajoš 38 povezanih