Povezane vesti

Srbi se sreli na Glorija kupu: Kokoškova nadmudrio Barać! Slovenci grme: Smatraju da su pokradeni protiv Nemačke!

Srbi se sreli na Glorija kupu: Kokoškova nadmudrio Barać! Slovenci grme: Smatraju da su pokradeni protiv Nemačke!

Hot sport pre 1 dan
Izuzetno zanimljiv pripremni meč! Bahčešehir je snažno otvorio predsezonu u Antaliji – ekipa Marka Baraća savladala je Anadolu Efes sa ubedljivih 84:70 u okviru Glorija kupa. Ključ trijumfa bio je uravnotežen napad, gde su Tajler Kavano sa 20 poena i 6… »
Zvezdino dete stiglo u Englesku: Veljko Milosavljević zvanično predstavljen u Bornmutu! Slovenci grme: Smatraju da su…

Zvezdino dete stiglo u Englesku: Veljko Milosavljević zvanično predstavljen u Bornmutu! Slovenci grme: Smatraju da su…

Hot sport pre 1 dan
Veliko pojačanje Bornmuta je stiglo! Veljko Milosavljević napravio je veliki korak u karijeri – od danas je zvanično član Bornmuta. Mladi štoper, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, potpisao je ugovor vredan čak 15 miliona evra i time oborio rekord… »
Zvezdin biser skinuo dres Srbije i stigao u Premijer ligu: "Veljko, dobro došao u Englesku"

Zvezdin biser skinuo dres Srbije i stigao u Premijer ligu: "Veljko, dobro došao u Englesku"

Mondo pre 1 dan
Mladi srpski defanzivac Veljko Milosavljević (18) novi je štoper engleskog Bornmuta. Nakon rekordnog transfera srpskog fudbala od 15 miliona evra, 192 centimetara visoki Požarevljanin pridružio se novom timu i potpisao ugovor, čime je zvanično postao… »
Milosavljeviću 44 u Bornmutu

Milosavljeviću 44 u Bornmutu

Sportski žurnal pre 4 sati
Srbin stigao u Englesku. Veljko Milosavljević 1. septembra, poslednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj, stavio je paraf na petogodišnji ugovor s premijerligašem Bornmutom: za rekordan transfer Crvene zvezde - 15 miliona evra i 10 odsto od naredne… »
Milosavljević prvi put u Bornmutovom dresu: Srećan sam što sam se priključio novoj porodici

Milosavljević prvi put u Bornmutovom dresu: Srećan sam što sam se priključio novoj porodici

Euronews pre 6 sati
Kuvalo se neko vreme, a onda je proključalo - iako su se navijači Crvene zvezde nadali da će Veljko Milosavljević posle sjajnih partija u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona (uprkos ispadanju) ostati u Ljutice Bogdana, klub je odlučio da ga proda… »
Zvezdin rekorder stigao u Englesku, ovo su prve fotografije

Zvezdin rekorder stigao u Englesku, ovo su prve fotografije

Sport klub pre 7 sati
Veljko Milosavljević je stigao u Englesku i počinje premijerligašku avanturu kao defanzivac Bornmuta. Rekorder Crvenе zvezde i srpskog fudbala po visini transfera (15 miliona evra) stigao je u Englesku posle utakmice za mladu reprezentaciju Srbije u… »

Vesti dana »