Povezane vesti
Zvezdin biser skinuo dres Srbije i stigao u Premijer ligu: "Veljko, dobro došao u Englesku"
Mondo 10.09.2025
Mladi srpski defanzivac Veljko Milosavljević (18) novi je štoper engleskog Bornmuta. Nakon rekordnog transfera srpskog fudbala od 15 miliona evra, 192 centimetara visoki Požarevljanin pridružio se novom timu i potpisao ugovor, čime je zvanično postao… »
Milosavljeviću 44 u Bornmutu
Sportski žurnal 10.09.2025
Srbin stigao u Englesku. Veljko Milosavljević 1. septembra, poslednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj, stavio je paraf na petogodišnji ugovor s premijerligašem Bornmutom: za rekordan transfer Crvene zvezde - 15 miliona evra i 10 odsto od naredne… »
Milosavljević prvi put u Bornmutovom dresu: Srećan sam što sam se priključio novoj porodici
Euronews 10.09.2025
Kuvalo se neko vreme, a onda je proključalo - iako su se navijači Crvene zvezde nadali da će Veljko Milosavljević posle sjajnih partija u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona (uprkos ispadanju) ostati u Ljutice Bogdana, klub je odlučio da ga proda… »
Zvezdin rekorder stigao u Englesku, ovo su prve fotografije
Sport klub 10.09.2025
Veljko Milosavljević je stigao u Englesku i počinje premijerligašku avanturu kao defanzivac Bornmuta. Rekorder Crvenе zvezde i srpskog fudbala po visini transfera (15 miliona evra) stigao je u Englesku posle utakmice za mladu reprezentaciju Srbije u… »
Vesti dana »

Tramp: Nadam se sastanku sa Putinom u naredne dve nedelje; Rakete „tomahavk“ potrebne i samim SAD
Sputnik pre 36 minutajoš 70 povezanih

Đoković posle novog poraza od Sinera: Kao da je protutnjao voz
Sportski žurnal pre 26 minutajoš 60 povezanih

KFOR: Jedinica BKS greškom skrenula sa puta, poštovan dogovor o nedolasku na Sever bez odobrenja
Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 9 satijoš 16 povezanih

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 10 satijoš 35 povezanih