Povezane vesti
"Imam lošu vest" Ivan Marinković objavio snimak i pokazao kako mu izgledaju novi zubi: Neću se pojavljivati...
Telegraf pre 9 sati
Rijaliti učesnik Ivan Marinković oglasio se na društvenim mrežama i otkrio kako mu sada izgledaju zubi posle nedavne korekcije. - Ćao svima, imam jednu lošu vest. U narednom priodu se neću pojavljivati u medijima, nećete imati priliku da me vidite zbog… »
"Imam jednu lošu vest": Ivan Marinković pokazao kako mu sad izgledaju zubi - išao na korekciju, pa iznenadio snimkom: "Nisam…
Blic pre 10 sati
Rijaliti učesnik Ivan Marinković pokazao je na društvenim mrežama kako mu zubi izgledaju posle korekcije. - Ćao svima, imam jednu lošu vest. U narednom priodu se neću pojavljivati u medijima, nećete imati priliku da me vidite zbog lošeg zdravstvenog… »
Vesti dana »

Oglasila se i Melanija: "Čarlijeva deca će odrastati uz priče umesto uspomena"
Večernje novosti pre 17 minutajoš 47 povezanih

Ubijen Trampov bliski saradnik Čarli Kirk, ruski dronovi oboreni u Poljskoj: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza za petak, 11. septembar 2025: Danas u Srbiji oblačno, nestabilno i sa kišom
Beta pre 42 minutajoš 20 povezanih

Spc danas obeležava Usekovanje glave Svetog Jovana Dan strogog posta i molitve obavezno odvežite crveni končić
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Danas nova runda dijaloga Beograda i Prištine; Petković stigao u Brisel
B92 pre 2 minutajoš 9 povezanih