Povezane vesti
Kad posle 25 godina ponovo čuješ sopstveni glas
BBC News pre 7 sati
Sara Ezikijel je imala 34 godine i dvoje dece kada joj je bolest motornih neurona oduzela sposobnost govora. „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To… »
Radio 021 pre 7 sati
Sara Ezikijel je imala 34 godine i dvoje dece kada joj je bolest motornih neurona oduzela sposobnost govora. BBC Sara Ezikijel „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi… »
Danas pre 7 sati
„Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa“, priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo“. Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla da koristi ruke… »
Južne vesti pre 7 sati
BBC Sara Ezikijel „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa“, priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo“. Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla… »
NIN pre 7 sati
"Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. "Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo". Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla da koristi ruke… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 58 povezanih

Narodna banka Srbije zadržala referentnu kamatnu stopu na istom nivou
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Amerika u haosu nakon ubistva trampovog saradnika! Isplivao uznemirujući snimak ranjenog Kirka na samrti, policija prevrće svaki kamen u potrazi za ubicom!
Kurir pre 13 minutajoš 114 povezane

Zelenski: Novi paket sankcija Rusiji je najbolji odgovor na upad ruskih dronova u EU
Politika pre 23 minutajoš 22 povezane