Povezane vesti
Kad posle 25 godina ponovo čuješ sopstveni glas
BBC News 11.09.2025
Sara Ezikijel je imala 34 godine i dvoje dece kada joj je bolest motornih neurona oduzela sposobnost govora. „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To… »
Radio 021 11.09.2025
Sara Ezikijel je imala 34 godine i dvoje dece kada joj je bolest motornih neurona oduzela sposobnost govora. BBC Sara Ezikijel „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi… »
Danas 11.09.2025
„Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa“, priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo“. Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla da koristi ruke… »
Južne vesti 11.09.2025
BBC Sara Ezikijel „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa“, priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo“. Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla… »
NIN 11.09.2025
"Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. "Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo". Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla da koristi ruke… »
Vesti dana »

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: Zelenski će tražiti da pređe u ofanzivu protiv Rusije
Euronews pre 43 minutajoš 10 povezanih

Skupština nastavlja rad — poslanici razmatraju amandmane na izmene Zakona o Ekspu
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Tramp: Hamas traži tela preostalih preminulih talaca u Pojasu Gaze
Euronews pre 28 minutajoš 6 povezanih

Bocan-Harčenko: Snadbevanje gasom biće stabilno, neprekidno i po najpovoljnijoj ceni
RTV pre 18 minutajoš 1 povezana