Повезане вести
Кад после 25 година поново чујеш сопствени глас
BBC News 11.09.2025
Сара Езикијел је имала 34 године и двоје деце када јој је болест моторних неурона одузела способност говора. „После толико времена, више нисам могла да се сетим мог гласа", прича за ББЦ Сара Езикијел. „Кад сам га поново чула… »
НИН 11.09.2025
"После толико времена, више нисам могла да се сетим мог гласа", прича за ББЦ Сара Езикијел. "Кад сам га поново чула, дошло ми је да заплачем. То је чудо". Због болести мотонеурона (МНД) Сара је у 34. години остала без гласа и… »
Радио 021 11.09.2025
Сара Езикијел је имала 34 године и двоје деце када јој је болест моторних неурона одузела способност говора. ББЦ Сара Езикијел „После толико времена, више нисам могла да се сетим мог гласа", прича за ББЦ Сара Езикијел. „Кад сам… »
Данас 11.09.2025
„После толико времена, више нисам могла да се сетим мог гласа“, прича за ББЦ Сара Езикијел. „Кад сам га поново чула, дошло ми је да заплачем. То је чудо“. Због болести мотонеурона (МНД) Сара је у 34. години остала без гласа и… »
Јужне вести 11.09.2025
ББЦ Сара Езикијел „После толико времена, више нисам могла да се сетим мог гласа“, прича за ББЦ Сара Езикијел. „Кад сам га поново чула, дошло ми је да заплачем. То је чудо“. Због болести мотонеурона (МНД) Сара је у 34. години… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 36 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 32 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО: Нова победа Денвера, Јокићу скок недостајао за нови трипл-дабл
Радио 021 пре 52 минутајош 17 повезаних
Јутро магловито и облачно, поподне повремени сунчани интервали, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 16 минутајош 9 повезаних