Povezane vesti
Kad posle 25 godina ponovo čuješ sopstveni glas
BBC News 11.09.2025
Sara Ezikijel je imala 34 godine i dvoje dece kada joj je bolest motornih neurona oduzela sposobnost govora. „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To… »
NIN 11.09.2025
"Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. "Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo". Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla da koristi ruke… »
Radio 021 11.09.2025
Sara Ezikijel je imala 34 godine i dvoje dece kada joj je bolest motornih neurona oduzela sposobnost govora. BBC Sara Ezikijel „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa", priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi… »
Danas 11.09.2025
„Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa“, priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo“. Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla da koristi ruke… »
Južne vesti 11.09.2025
BBC Sara Ezikijel „Posle toliko vremena, više nisam mogla da se setim mog glasa“, priča za BBC Sara Ezikijel. „Kad sam ga ponovo čula, došlo mi je da zaplačem. To je čudo“. Zbog bolesti motoneurona (MND) Sara je u 34. godini ostala bez glasa i nije mogla… »
Vesti dana »
Studenti u akciji “Raspiši pobedu”: Veliki odziv građana, kutije pune
Vesti online pre 1 satjoš 66 povezanih
Samo neporaženi ispred njih: Ovo je tabela ABA lige nakon rapsodije Partizana!
Hot sport pre 7 minutajoš 38 povezanih
Tramp se sastao sa Zelenskim nakon „produktivnog“ razgovora sa Putinom
Bloomberg Adria pre 7 minutajoš 24 povezane
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
RTV pre 1 satjoš 56 povezanih
Uživo zatvorena biračka mesta na KiM Objavljeni prvi preliminarni rezultati, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici (foto/video)
Kurir pre 7 minutajoš 61 povezana