Повезане вести

Вукановићу поново запаљен аутомобил: "Сигуран сам да ме прате, иза свега стоји режим Милорада Додика"

Вукановићу поново запаљен аутомобил: "Сигуран сам да ме прате, иза свега стоји режим Милорада Додика"

Н1 Инфо 11.09.2025
Лидер странке За правду и ред Небојша Вукановић доживио је нови напад – синоћ је испред његове породичне куће поново запаљен аутомобил. Реч је о другом инциденту у последњих шест месеци. Он је о томе говорио за Н1 поручивши да… »
Поново запаљен аутомобил Небојше Вукановића: „Иза свега стоји Додиков режим“

Поново запаљен аутомобил Небојше Вукановића: „Иза свега стоји Додиков режим“

Нова 11.09.2025
Небојши Вукановићу, посланику опозиционе странке „Листа за правду и ред“ у Скупштини Републике Српске (РС), током ноћи 11. септембра је запаљен аутомобил испред породичне куће. Ово је други пут за шест месеци да му је запаљен… »
„Иза свега стоји режим Милорада Додика“: Небојши Вукановићу поново запаљен аутомобил

„Иза свега стоји режим Милорада Додика“: Небојши Вукановићу поново запаљен аутомобил

Данас 11.09.2025
Небојши Вукановићу, посланику опозиционе странке „Листа за правду и ред“ у Скупштини Републике Српске (РС), током ноћи 11. септембра је запаљен аутомобил испред породичне куће. Ово је други пут за шест месеци да му је запаљен… »
Бањалука: Поново горео аутомобил посланика Небојше Вукановића

Бањалука: Поново горео аутомобил посланика Небојше Вукановића

РТВ 11.09.2025
БАЊАЛУКА - Аутомобил опозиционог посланика у Народној скупштини Републике Српске Небојше Вукановића, поново је горео испред његове породичне куће. Вукановић, са листе "За правду и ред", рекао је да је ватра избила само пет… »
Опозиоционом посланику у РС Небојши Вукановићу по други пут запаљен аутомобил

Опозиоционом посланику у РС Небојши Вукановићу по други пут запаљен аутомобил

Слободна Европа 11.09.2025
Небојши Вукановићу, посланику опозиционе странке "Листа за правду и ред" у Скупштини Републике Српске (РС), током ноћи 11. септембра је запаљен аутомобил испред породичне куће, објавио је Вукановић на свом Фацебоок профилу. Ово… »

Вести дана »