Povezane vesti
"Pozlilo mi je, rekli su da imam tumor" Sestra Nataše Bekvalac prošla kroz težak period: "Neću ni da živim"
Alo 11.09.2025
Nakon porođaja je usledila teška vest. Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po tome koliko je vezana za svoju porodicu i sestre. Dok Kristinu Bekvalac svi dobro poznaju, njena najstarija sestra Dragana (53) retko se pojavljuje u javnosti i o njenom… »
"Pozlilo mi je u avionu, tad su mi saopštili da imam tumor pankreasa" Sestra Nataše Bekvalac prošla kroz težak period, a danas…
Blic 11.09.2025
Pevačica Nataša Bekvalac izuzetno je vezana za porodicu i svoje sestre. Dok Kristinu Bekvalac svi znaju, njena starija sestra Dragana (53) retko se pojavljuje u javnosti. Dragana je najstarija od tri sestre Bekvalac, a o njenom životu se malo zna. Ona je… »
"Pozlilo mi je, rekli su da imam tumor" Sestra Nataše Bekvalac prošla pakao, a danas izgleda bolje nego ikad
Telegraf 11.09.2025
Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po tome koliko je vezana za svoju porodicu i sestre. Dok Kristinu Bekvalac svi dobro poznaju, njena najstarija sestra Dragana (53) retko se pojavljuje u javnosti i o njenom privatnom životu malo se zna. Dragana je… »
Vesti dana »
Trampova večera uz sveće za Sija, Maska, Bezosa, Huanga… (FOTO)
Nedeljnik pre 9 minutajoš 32 povezane
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; iz Njujorka poruka: Samo diplomatija može da reši krizu na Bliskom istoku
RTS pre 24 minutajoš 18 povezanih
Apsolutna katastrofa! Zbog ovoga je Srbija u strašnom problemu
Večernje novosti pre 1 satjoš 33 povezane