Povezane vesti

Sestra Nataše Bekvalac preživela pakao: Pozlilo joj u avionu, saopštili joj da ima tumor pankreasa

Sestra Nataše Bekvalac preživela pakao: Pozlilo joj u avionu, saopštili joj da ima tumor pankreasa

Mondo pre 8 sati
Pevačica Nataša Bekvalac izuzetno je vezana za porodicu, a naročito za sestre Kristinu i Draganu. Dok su Nataša i Kristina dobro poznate javnosti, najstarija Dragana (53) retko se pojavljuje u medijima i ne interesuje je popularnost, te se o njenom… »
"Pozlilo mi je, rekli su da imam tumor" Sestra Nataše Bekvalac prošla kroz težak period: "Neću ni da živim"

"Pozlilo mi je, rekli su da imam tumor" Sestra Nataše Bekvalac prošla kroz težak period: "Neću ni da živim"

Alo pre 10 sati
Nakon porođaja je usledila teška vest. Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po tome koliko je vezana za svoju porodicu i sestre. Dok Kristinu Bekvalac svi dobro poznaju, njena najstarija sestra Dragana (53) retko se pojavljuje u javnosti i o njenom… »
"Pozlilo mi je u avionu, tad su mi saopštili da imam tumor pankreasa" Sestra Nataše Bekvalac prošla kroz težak period, a danas…

"Pozlilo mi je u avionu, tad su mi saopštili da imam tumor pankreasa" Sestra Nataše Bekvalac prošla kroz težak period, a danas…

Blic pre 11 sati
Pevačica Nataša Bekvalac izuzetno je vezana za porodicu i svoje sestre. Dok Kristinu Bekvalac svi znaju, njena starija sestra Dragana (53) retko se pojavljuje u javnosti. Dragana je najstarija od tri sestre Bekvalac, a o njenom životu se malo zna. Ona je… »
"Pozlilo mi je u avionu, saopštili su mi da imam tumor pankreasa" Sestra Nataše Bekvalac preživela pakao, sad izgleda…

"Pozlilo mi je u avionu, saopštili su mi da imam tumor pankreasa" Sestra Nataše Bekvalac preživela pakao, sad izgleda…

Kurir pre 11 sati
Pevačica Nataša Bekvalac izuzetno je vezana za porodicu, a naročito za sestre Kristinu i Draganu. Dok su Nataša i Kristina dobro poznate javnosti, najstarija Dragana (53) retko se pojavljuje u medijima i ne interesuje je popularnost, te se o njenom… »
"Pozlilo mi je, rekli su da imam tumor" Sestra Nataše Bekvalac prošla pakao, a danas izgleda bolje nego ikad

"Pozlilo mi je, rekli su da imam tumor" Sestra Nataše Bekvalac prošla pakao, a danas izgleda bolje nego ikad

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po tome koliko je vezana za svoju porodicu i sestre. Dok Kristinu Bekvalac svi dobro poznaju, njena najstarija sestra Dragana (53) retko se pojavljuje u javnosti i o njenom privatnom životu malo se zna. Dragana je… »

Vesti dana »