Povezane vesti
Saslušana rektorka Univerziteta umetnosti u Beogradu: Sudskim postupkom se guši kritičko mišljenje
NIN pre 1 sat
Rektorka Univerziteta umetnosti u Beogradu Mirjana Nikolić saslušana je danas u 11 časova u Prekršajnom sudu povodom prekršaja koji je prilikom nadzora u martu utvrdila Prosvetna inspekcija zbog neodržavanja nastave. Kolege rektorke Mirjane Nikolić… »
Rektorka Univerziteta umetnosti: Sudskim postupkom se guši kritičko mišljenje
Beta pre 2 sata
Rektorka Univerziteta umetnosti u Beogradu Mirjana Nikolić saslušana je u Prekršajnom sudu zbog neodržavanja nastave. Izjavila je da je postupak protiv nje neprihvatljivo gušenje kritičkog mišljenja i obrazovnog sistema. "Mi smo podneli dokument gde se… »
Rektorka Mirjana Nikolić saslušana u Prekršajnom sudu, građani i kolege se okupili da joj daju podršku
Danas pre 1 sat
„Žao mi je što se sudovi bave ovako efemernim i nebitnim stvarima umesto procesuiranja onih koji su odgovorni za tragedije, nedostatke sistema. Fokus treba da bude na pravim stvarima, a ne da zatrpavamo sudove onim postupcima koji bi u startu trebalo da… »
Rektorka Univerziteta umetnosti: Sudskim postupkom se guši kritičko mišljenje
Radio sto plus pre 1 sat
Izjavila je da je postupak protiv nje neprihvatljivo gušenje kritičkog mišljenja i obrazovnog sistema. “Mi smo podneli dokument gde se vidi da smo adekvatno organizovali nastavu, ali da zbog okolnosti na koje nismo mogli da utičemo do nije moglo da… »
Rektorka Nikolić saslušana u Prekršajnom sudu: Žao mi je što se sudovi bave ovako efemernim stvarima
N1 Info pre 2 sata
"Žao mi je što se sudovi bave ovako efemernim i nebitnim stvarima umesto procesuiranja onih koji su odgovorni za tragedije, nedostatke sistema. Fokus treba da bude na pravim stvarima, a ne da zatrpavamo sudove onim postupcima koji bi u startu trebalo da… »
Skup podrške rektorki Univerziteta umetnosti ispred Prekršajnog suda u Beogradu
RTS pre 3 sata
Ispred Prekršajnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu okupili su se građani i kolege u znak podrške rektorki Univerziteta umetnosti Mirjani Nikolić koja treba da bude saslušana, povodom prekršaja koji je prilikom nadzora u martu utvrdila Prosvetna… »
Okupljanje ispred Prekršajnog suda u Beogradu u znak podrške rektorki Univerziteta umetnosti
N1 Info pre 3 sata
Ispred Prekršajnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu počelo je okupljanje građana i kolega u znak podrške rektorki Univerziteta umetnosti Mirjani Nikolić koja bi danas trebalo da bude saslušana povodom prekršaja koji je prilikom nadzora u martu utvrdila… »
Skup podrške rektorki Mirjani Nikolić koja je došla na saslušanje u Sud: Stigli i rektor Đokić, Tihomir Stanić, Janko Baljak……
Nova pre 3 sata
Ispred Prekršajnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu okupili su se građani i kolege u znak podrške rektorki Univerziteta umetnosti Mirjani Nikolić koja danas treba da saslušana povodom prekršaja koji je prilikom nadzora u martu utvrdila Prosvetna… »
Rektorka Univerziteta umetnosti danas na saslušanju u Prekršajnom sudu
Danas pre 7 sati
Rektorka Univerziteta umetnosti u Beogradu Mirjana Nikolić biće saslušana danas u 11 časova u Prekršajnom sudu povodom prekršaja koji je prilikom nadzora u martu utvrdila Prosvetna inspekcija zbog neodržavanja nastave. Kolege rektorke Nikolić najavile su… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 58 povezanih

Nbs donela novu odluku o kamatnoj stopi! Evo šta je uticalo na nju i da li će se menjati visina rata kredita
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Pojavio se snimak policijskog razgovora u vreme ubistva Čarlija Kirka: Jedan detalj svi su zapazili
Mondo pre 29 minutajoš 118 povezanih

Vlada usvojila odluku o redovnom povećanju minimalca od 1. januara za 10,1 odsto, na 551 evro
RTV pre 45 minutajoš 21 povezana