Povezane vesti
Bio na ivici smrti, a sada je u Bundesligi: Kristijan Eriksen novi fudbaler Volfsburga
Kurir pre 2 sata
Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač Volfsburga, preneo je nemački klub. "Volfsburg je moj prvi klub u Bundesligi i veoma se radujem ovom novom izazovu. Uveren sam da možemo da ostvarimo velike stvari zajedno. Razgovori sa čelnicima kluba… »
Eriksen stigao u Volfsburg
Sportski žurnal pre 9 sati
Vezista je odigrao 310 utakmica u Premijer ligi. Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač Volfsburga, preneo je danas nemački klub. Tridesettrogodišnji vezista potpisao je dvogodišnji ugovor nakon što mu je ovog leta istekao ugovor sa Mančester… »
Kristijan Eriksen ima novi klub
B92 pre 10 sati
Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač Volfsburga, preneo je nemački klub.T. Tridesettrogodišnji vezista potpisao je dvogodišnji ugovor nakon što mu je ovog leta istekao ugovor sa Mančester junajtedom. "Volfsburg je moj prvi klub u Bundesligi i… »
Zvanično - Kristijan Eriksen!
Sportske.net pre 11 sati
Novi fudbaler nemačkog Volfsburga, kao što smo i najavili juče, jeste Kristijan Eriksen. Danski rekorder po broju mečeva za nacionalni tim i čovek koji je učestvovao na po tri Evropska i Svetska prvenstva, potpisao je ugovor sa "vukovima" do 2027… »
Kristijan Eriksen završio u Bundesligi i potpisao za Vukove!
Telegraf pre 20 sati
Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač Volfsburga, saopštio je večeras nemački klub. Eriksen (33) je sa Volfsburgom potpisao ugovor do 2027. godine i nosiće dres sa brojem 24. On nije imao klub nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 78 povezanih

Krem de la krem estrade na veselju Saše matića! Ova pevačica liči na zavodljivu profesorku, Ilda Šaulić izdominirala, a tu je i naslednik Saše Popovića (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 29 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 41 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Pronađeno oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, za ubicom se i dalje traga
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih