Povezane vesti
Bio na ivici smrti, a sada je u Bundesligi: Kristijan Eriksen novi fudbaler Volfsburga
Kurir 11.09.2025
Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač Volfsburga, preneo je nemački klub. "Volfsburg je moj prvi klub u Bundesligi i veoma se radujem ovom novom izazovu. Uveren sam da možemo da ostvarimo velike stvari zajedno. Razgovori sa čelnicima kluba… »
Kristijan Eriksen ima novi klub
B92 11.09.2025
Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač Volfsburga, preneo je nemački klub.T. Tridesettrogodišnji vezista potpisao je dvogodišnji ugovor nakon što mu je ovog leta istekao ugovor sa Mančester junajtedom. "Volfsburg je moj prvi klub u Bundesligi i… »
Zvanično - Kristijan Eriksen!
Sportske.net 11.09.2025
Novi fudbaler nemačkog Volfsburga, kao što smo i najavili juče, jeste Kristijan Eriksen. Danski rekorder po broju mečeva za nacionalni tim i čovek koji je učestvovao na po tri Evropska i Svetska prvenstva, potpisao je ugovor sa "vukovima" do 2027… »
Kristijan Eriksen završio u Bundesligi i potpisao za Vukove!
Telegraf 11.09.2025
Danski fudbaler Kristijan Eriksen novi je igrač Volfsburga, saopštio je večeras nemački klub. Eriksen (33) je sa Volfsburgom potpisao ugovor do 2027. godine i nosiće dres sa brojem 24. On nije imao klub nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester… »
Vesti dana »
Milenković: Nadam se da ćemo uspeti da donesemo sreću našim ljudima (video)
Sportski žurnal pre 25 minutajoš 28 povezanih
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 50 minutajoš 35 povezanih
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 2 satajoš 82 povezane
Dijana Hrka prevezena u privatnu bolnicu na Novom Beogradu, oglasila se klinika
Sputnik pre 25 minutajoš 119 povezanih
Kragujevčani na korak od elite: Odbojkaši Radničkog se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LŠ
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana