Повезане вести

Први интервју Жике Јакшића о болести: "Ово ми је била опомена, изгубио сам осећај у десној руци"

Први интервју Жике Јакшића о болести: "Ово ми је била опомена, изгубио сам осећај у десној руци"

Б92 11.09.2025
Јакшић је описао како је изгледао дан када је доживео мождани удар. Жика Јакшић, идејни творац и продуцент емисије "Никад није касно" појавио се на првом снимању у новој сезони након здравствених проблема. Жика је за Гранд… »
Жика Јаксић на снимању "Никад није касно": Њој се највише обрадовао ФОТО

Жика Јаксић на снимању "Никад није касно": Њој се највише обрадовао ФОТО

Стори 11.09.2025
Жика Јакшић поново је пред камерама, а његово појављивање изазвало је велико интересовање и дирљиве реакције колега. Пре нешто више од два и по месеца популарни водитељ и продуцент емисије "Никад није касно" доживео је… »
"Вратило му се све, испао је нечовек" Жика Јакшић недавно доживео мождани удар, а певачица му је поручила само једно!

"Вратило му се све, испао је нечовек" Жика Јакшић недавно доживео мождани удар, а певачица му је поручила само једно!

Ало 11.09.2025
Жика Јакшић је недавно признао да се огрешио о певачицу, али она чека извињење уживо. Жика Јакшић недавно је доживео мождани удар, а јуче се први пут појавио у јавности када је дошао на снимање емисије музичког такмичења… »

Вести дана »