Povezane vesti
Legendarni Jusein Bolt otkrio šta misli o obaranju njegovih rekorda
Nova pre 3 sata
Prošlo je 16 godina otkako je atletičar sa Jamajke Jusein Bolt postavio svetske rekorde na 100 i 200 metara, a legendarni sprinter smatra da ti rezultati još dugo neće biti ugroženi. „Nisam zabrinut“, rekao je Bolt danas na događaju kompanije Puma, dva… »
Bolt progovorio o svojim čudesnim rekordima! Biće neko brži od mene, ali ne sad - niti u skorije vreme!
Kurir pre 4 sati
Prošlo je 16 godina otkako je atletičar sa Jamajke Jusein Bolt postavio svetske rekorde na 100 i 200 metara, a legendarni sprinter smatra da ti rezultati još dugo neće biti ugroženi. "Nisam zabrinut", rekao je Bolt danas na događaju kompanije Puma, dva… »
Bolt: "Moji rekordi će jednog dana pasti, ali ne još"
Sportske.net pre 4 sati
Prošlo je 16 godina otkako je atletičar sa Jamajke Jusein Bolt postavio svetske rekorde na 100 i 200 metara, a legendarni sprinter smatra da ti rezultati još dugo neće biti ugroženi. "Nisam zabrinut", rekao je Bolt danas na događaju kompanije Puma, dva… »
Bolt: Moji rekordi će pasti, ali ne još
Sportski žurnal pre 5 sati
Jamajčanin je pre 16 godina postavio najbolja vremena na 100 i 200 metara. Prošlo je 16 godina otkako je atletičar sa Jamajke Jusein Bolt postavio svetske rekorde na 100 i 200 metara, a legendarni sprinter smatra da ti rezultati još dugo neće biti… »
Bolt: "Moji rekordi će jednog dana pasti, ali nisam zabrinut"
B92 pre 5 sati
Prošlo je 16 godina otkako je atletičar sa Jamajke Jusein Bolt postavio svetske rekorde na 100 i 200 metara, a legendarni sprinter smatra da ti rezultati još dugo neće biti ugroženi. "Nisam zabrinut", rekao je Bolt na događaju kompanije Puma, dva dana… »
"Sve u životu evoluira"! Jusein Bolt progovorio o svetskom rekordu
Večernje novosti pre 5 sati
Prošlo je 16 godina otkako je atletičar sa Jamajke Jusein Bolt postavio svetske rekorde na 100 i 200 metara, a legendarni sprinter smatra da ti rezultati još dugo neće biti ugroženi. FOTO: Tanjug/AP "Nisam zabrinut", rekao je Bolt danas na događaju… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 16 minutajoš 123 povezane

Artur uhapšen u Parizu Sumnja se da je u Podgorici ubio dvojicu "kavčana"!
Alo pre 40 minutajoš 17 povezanih