Povezane vesti
Izložba slika „Moj put” Nikole Markovića u subotu u LKC-u
Jugmedia 11.09.2025
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u subotu, 13. septembra u 20 sati biće otvorena izložba slika „Moj put” Nikole Markovića, umetnika iz Leskovca. Nikola Marković je diplomirao slikarstvo na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu, a magistrirao na… »
Izložba slika „Moj put“ u LKC-u
Stav.life 11.09.2025
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u subotu, 13. septembra u 20 sati biće otvorena izložba slika „Moj put” Nikole Markovića, umetnika iz Leskovca. Nikola Marković je diplomirao slikarstvo naFakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu, a magistrirao na… »
Izložba „Moj put“ Nikole Markovića u Galeriji LKC-a
Rešetka 11.09.2025
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u subotu, 13. septembra u 20 časova, biće otvorena izložba slika pod nazivom „Moj put“ Nikole Markovića, umetnika iz Leskovca. Marković je diplomirao slikarstvo na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu, a… »
Vesti dana »
RHMZ: I danas će biti toplo vreme za ovaj period godine - temperatura do 18 stepeni
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih
'Ovo je cena dostojanstva': Ukrajinski sportista izbačen sa Zimskih olimpijskih igara
BBC News pre 14 minutajoš 29 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 14 povezanih
Protest poljoprivrednika u Bogatiću, mlekari u Mrčajevcima nastavljaju blokadu Ibarske magistrale
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih