Povezane vesti
Izložba slika „Moj put” Nikole Markovića u subotu u LKC-u
Jugmedia pre 6 sati
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u subotu, 13. septembra u 20 sati biće otvorena izložba slika „Moj put” Nikole Markovića, umetnika iz Leskovca. Nikola Marković je diplomirao slikarstvo na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu, a magistrirao na… »
Izložba slika „Moj put“ u LKC-u
Stav.life pre 7 sati
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u subotu, 13. septembra u 20 sati biće otvorena izložba slika „Moj put” Nikole Markovića, umetnika iz Leskovca. Nikola Marković je diplomirao slikarstvo naFakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu, a magistrirao na… »
Izložba „Moj put“ Nikole Markovića u Galeriji LKC-a
Rešetka pre 7 sati
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra u subotu, 13. septembra u 20 časova, biće otvorena izložba slika pod nazivom „Moj put“ Nikole Markovića, umetnika iz Leskovca. Marković je diplomirao slikarstvo na Fakultetu umetnosti Univerziteta u Nišu, a… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 60 povezanih

Poruka na metku za Čarlija Kirka! Fbi: Imamo slike i snimak ubice, skočio je sa zgrade i pobegao! Nema kraja američkom trileru! (video, foto)
Kurir pre 4 minutajoš 134 povezane

Proneverio 3,5 miliona dinara: Saslušan uhapšeni radnik Ministarstva za rad
Mondo pre 53 minutajoš 24 povezane

„Pazite da tenkovi ne ruiniraju ovo malo jada od puteva…“: Oglasili se studenti ETF
Nedeljnik pre 24 minutajoš 22 povezane