Povezane vesti
Kakve reči polufinaliste eurobasketa o Teodosiću: Bio je general, velikan, za srpsku košarku bi bilo dobro...
Kurir pre 25 dana
Kostas Papanikolau, reprezentativac Grčke i košarkaš Olimpijakosa, govorio je o nekadašnjem saigraču iz tog kluba, Milošu Teodosiću koji je na kraju prethodne sezone završio igračku karijeru. "Imao sam zadovoljstvo da igram sa Milošem nekada davno. On je… »
Teo je bio neverovatan igrač, ali bio bi još bolji trener
Euronews pre 25 dana
Kapiten košarkaša Grčke Kostas Papanikolau smatra da Miloš Teodosić ima sve predispozicije da postane uspešan trener i da bi voleo da krene tim putem. "Imao sam priliku da igram sa Milošem pre nekoliko godina i mogu da kažem da je poseban igrač. Njegova… »
"Teo je bio general na terenu, može da postane i veliki trener"
B92 pre 25 dana
Kapiten Grčke Kostas Papanikolau veruje da Miloš Teodosić može da postane dobar trener. "Imao sam zadovoljstvo da igram sa Milošem nekada davno. On je jedinstven košarkaš, i kada je u pitanju čitanje igre, zna kako da izvuče najbolje iz svih saigrača… »
Vesti dana »

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

Makron zatražio od premijera u ostavci da još jednom pokuša da formira vladajuću većinu u parlamentu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana