Povezane vesti
Kakve reči polufinaliste eurobasketa o Teodosiću: Bio je general, velikan, za srpsku košarku bi bilo dobro...
Kurir 11.09.2025
Kostas Papanikolau, reprezentativac Grčke i košarkaš Olimpijakosa, govorio je o nekadašnjem saigraču iz tog kluba, Milošu Teodosiću koji je na kraju prethodne sezone završio igračku karijeru. "Imao sam zadovoljstvo da igram sa Milošem nekada davno. On je… »
Teo je bio neverovatan igrač, ali bio bi još bolji trener
Euronews 11.09.2025
Kapiten košarkaša Grčke Kostas Papanikolau smatra da Miloš Teodosić ima sve predispozicije da postane uspešan trener i da bi voleo da krene tim putem. "Imao sam priliku da igram sa Milošem pre nekoliko godina i mogu da kažem da je poseban igrač. Njegova… »
"Teo je bio general na terenu, može da postane i veliki trener"
B92 11.09.2025
Kapiten Grčke Kostas Papanikolau veruje da Miloš Teodosić može da postane dobar trener. "Imao sam zadovoljstvo da igram sa Milošem nekada davno. On je jedinstven košarkaš, i kada je u pitanju čitanje igre, zna kako da izvuče najbolje iz svih saigrača… »
Vesti dana »
Vučić se oglasio uoči sutrašnje sednice Vlade Srbije o sankcijama NIS-u: Evo šta je poručio građanima
Blic pre 21 minutajoš 66 povezanih
Građani Subotice 14 dana zaredom protestuju, večeras blokirali glavnu Autobusku stanicu
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 46 minutajoš 45 povezanih
Nikezić: Vučićeva vlast nije radila ništa, već čekala da Rusi i Amerikanci reše problem
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Vremenska prognoza: Sutra do 23 stepena, sledeće nedelje hladnije sa kišom
Beta pre 5 satijoš 31 povezana