Povezane vesti
Povratak Tošića na Banovo brdo!
Sportske.net pre 21 dana
Ekipa Čukaričkog je dobila novo pojačanje. U pitanju je Nemanja Tošić, fudbaler koji će kao pozajmljeni igrač Ciriha odigrati do kraja sezone u crno-belom dresu "brđana". "Definitivno mogu da kažem da sam se vratio u svoj klub, izuzetno sam srećan što… »
Tošić se vratio na Brdo
Sportski žurnal pre 21 dana
“Definitivno mogu da kažem da sam se vratio u svoj klub”. Fudbaler Ciriha Nemanja Tošić igraće do kraja sezone na pozajmici u Čukaričkom, saopštio je beogradski klub. Tošić (28) je u Cirih stigao u junu prošle godine iz Čukaričkog. Drugi deo prošle… »
Svuda pođi... Čukarički slavi, Tošić se vratio
Večernje novosti pre 21 dana
Najnovije vesti iz FK Čukarički obradovaće navijače "brđana". FOTO: M. Vukadinović Nemanja Tošić je ponovo u Čukaričkom, ovoga puta kao pozajmljeni igrač švajcarskog Ciriha, koji je pouzdanog levog beka ustupio "brđanima" do kraja sezone. Tošić je u… »
Levi bek zaobišao Humsku i vratio se u srpski fudbal
B92 pre 21 dana
Nemanja Tošić se vratio u Čukarički. Postojao je interes Partizana za levog beka Ciriha, ali do dogovora nije došlo. Tu situaciju je iskoristio Čukarički i vratio u svoje redove Tošića, odakle je otišao u Švajcarsku pre godinu dana. "Neće biti nikakvih… »
Tošić se vratio u Čukarički
Sputnik pre 21 dana
Fudbaler Ciriha Nemanja Tošić igraće do kraja sezone na pozajmici u Čukaričkom, saopštio je beogradski klub. Tošić (28) je u Cirih stigao u junu prošle godine iz Čukaričkog. On je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Deportivu iz La Korunje… »
Nemanja Tošić se vratio u Čukarički
RTS pre 21 dana
Fudbaler Ciriha Nemanja Tošić igraće do kraja sezone na pozajmici u Čukaričkom, saopštio je beogradski klub. Tošić (28) je u Cirih stigao u junu prošle godine upravo iz Čukaričkog. Drugi deo prošle sezone je proveo na pozajmici u Deportivu iz La Korunje… »
Srpski fudbaler Nemanja Tošić na pozajmici u Čukaričkom do kraja sezone
Politika pre 21 dana
Definitivno mogu da kažem da sam se vratio u svoj klub, izuzetno sam srećan što sam ponovo ovde. Fudbaler Ciriha Nemanja Tošić igraće do kraja sezone na pozajmici u Čukaričkom, saopštio je beogradski klub. Tošić je u Cirih stigao u junu prošle godine iz… »
Kakav posao brđana! Nemanja tošić se vratio u čukarički! Stigao kao pozajmljeni igrač Ciriha, pa poslao moćnu poruku: "Veoma…
Kurir pre 21 dana
Tošić je u prvom mandatu u Čukaričkom ostavio sjajan utisak, po dolasku iz Mačve leta 2020. godine u četiri sezone odigrao je trocifren broj mečeva za belo-crne, čiji je dres oblačio čak 113 puta, postigao je šest golova, imao je i 11 asistencija. Tošić… »
Čukarički vratio iskusnog levog beka, Tošić ponovo u belo-crnom
Sport klub pre 21 dana
Nemanja Tošić je ponovo u Čukaričkom, ovoga puta kao pozajmljeni igrač švajcarskog Ciriha, koji je pouzdanog levog beka ustupio Brđanima do kraja sezone. Tošić je u prvom mandatu u Čukaričkom ostavio sjajan utisak, po dolasku iz Mačve leta 2020. godine u… »
Nemanja Tošić ponovo u Čukaričkom!
Telegraf pre 21 dana
Fudbaler Ciriha Nemanja Tošić igraće do kraja sezone na pozajmici u Čukaričkom. Tošić (28) je u Cirih stigao u junu prošle godine upravo iz Čukaričkog, a drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Deportivu iz La Korunje. Tošić je u prvom mandatu za… »
Vesti dana »

Napolju je ledeno! Neverovatna vremenska prognoza, RHMZ upalio najviši nivo upozorenja
Alo pre 1 satjoš 11 povezanih

Opšta panika u Nemačkoj: Zatvoren aerodromi, prizemljeni avioni, putinici "zarobljeni" FOTO/VIDEO
B92 pre 19 minutajoš 9 povezanih

ISTRAŽUJEMO Ko gasifikuje Srbiju mimo tendera: Među Bajatovićevim partnerima ima i osumnjičenih da su oštetili Srbijagas
Forbes pre 34 minutajoš 1 povezana

Susret Zelenskog i rutea: Kovali plan o suprotstavljanju ruskim provokacijama (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih