Povezane vesti
Vučić o sastanku sa slavnim holivudskim glumcem: Srećan sam što sam ga ugostio
Telegraf 11.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zadovoljstvo što je danas mogao da ugosti svetski poznatog umetnika Stivena Sigala u Beogradu i da mu se, kako je naveo, pohvali sa onim što je urađeno u periodu od kada je prošli put posetio našu zemlju… »
Vučić nakon sastanka sa Sigalom: Srećan sam što sam imao priliku da mu pokažem šta je urađeno u Srbiji
Euronews 11.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zadovoljstvo što je danas mogao da ugosti svetski poznatog umetnika Stivena Sigala u Beogradu i da mu se, kako je naveo, pohvali sa onim što je urađeno u periodu od kada je prošli put posetio našu zemlju… »
Vučić: Srećan sam što sam ugostio Sigala, svetskog umetnika i prijatelja Srbije
Telegraf 11.09.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih
"Ispisali smo istoriju": AfD osvojio prvo mesto na izborima, Mercovi konzervativci ostali daleko iza
Mondo pre 46 minutajoš 64 povezane
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
Zvezda slavila na stadionu "Rajko Mitić": "Crveno-beli" preokretom savladali Partizan u 180. "večitom derbiju"
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 56 povezanih