Povezane vesti
"Zvezde granda i pinkove zvezde su šuplja priča" Željko Šašić je protivnik muzičkih takmičenja: Tamo se ne pravi karijera, to…
Kurir 11.09.2025
Pevač Željko Šašić nastupao je sinoć u jednom beogradskom klubu, a na samom početku je otkrio šta čini njegovu rajder listu. - Provod je ekstra. Volim kafu pre nastupa i hladnu vodu, molim ljude da mi skuvaju kafu, obično mi izađu u susret. Moja rajder… »
"To je šuplja priča, tu se karijera ne pravi": Željko Šašić oštro o učesnicima muzičkih takmičenja - Nije ih štedeo: "Treba…
Blic 11.09.2025
Pevač Željko Šašić nastupao je sinoć u jednom beogradskom klubu, a na samom početku je otkrio šta čini njegovu rajder listu. - Provod je ekstra. Volim kafu pre nastupa i hladnu vodu, molim ljude da mi skuvaju kafu, obično mi izađu u susret. Moja rajder… »
"Šuplja priča!" Željko Šašić oštro o zg, Pinkovim zvezdama i žiriju: "Klinci odu u debelu depresiju zbog..."
Telegraf 11.09.2025
Ni protekle večeri provod u Nacionalnoj klasi nije manjkao, a ovog puta je goste zabavljao Željko Šašić, u dobro poznatom prestoničkom lokalu. Raspoložen i spreman za scenu, porazgovarao je sa nama pred početak nastupa, kada nam je otkrio svoje planove… »
Vesti dana »
SRCE: SNS i Vučić nastavljaju da primenjuju staru režimsku formulu za rešavanje problema
Beta pre 38 minutajoš 33 povezane
"Za nas je ovo mnogo važno", ministarka Đedović Handanović otkrila kada bi mogla biti doneta odluka o produženju licence za rad NIS-a
Blic pre 23 minutajoš 69 povezanih
BLOG UŽIVO: Netanjahu pristao da obustavi napade na iranska gasna polja nakon poziva Trampa, eksplozije u Jerusalimu i Teheranu (FOTO)
Insajder pre 22 minutajoš 44 povezane
Zašto proleće počinje 20, a ne 21. marta, kako su brojne generacije učile u školi: Evo objašnjenja i još nešto - stizaće nam i 19. marta!
Blic pre 13 minutajoš 50 povezanih