Povezane vesti
"Zvezde granda i pinkove zvezde su šuplja priča" Željko Šašić je protivnik muzičkih takmičenja: Tamo se ne pravi karijera, to…
Kurir pre 4 sati
Pevač Željko Šašić nastupao je sinoć u jednom beogradskom klubu, a na samom početku je otkrio šta čini njegovu rajder listu. - Provod je ekstra. Volim kafu pre nastupa i hladnu vodu, molim ljude da mi skuvaju kafu, obično mi izađu u susret. Moja rajder… »
"To je šuplja priča, tu se karijera ne pravi": Željko Šašić oštro o učesnicima muzičkih takmičenja - Nije ih štedeo: "Treba…
Blic pre 5 sati
Pevač Željko Šašić nastupao je sinoć u jednom beogradskom klubu, a na samom početku je otkrio šta čini njegovu rajder listu. - Provod je ekstra. Volim kafu pre nastupa i hladnu vodu, molim ljude da mi skuvaju kafu, obično mi izađu u susret. Moja rajder… »
"Šuplja priča!" Željko Šašić oštro o zg, Pinkovim zvezdama i žiriju: "Klinci odu u debelu depresiju zbog..."
Telegraf pre 5 sati
Ni protekle večeri provod u Nacionalnoj klasi nije manjkao, a ovog puta je goste zabavljao Željko Šašić, u dobro poznatom prestoničkom lokalu. Raspoložen i spreman za scenu, porazgovarao je sa nama pred početak nastupa, kada nam je otkrio svoje planove… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitno upozorenje za područje Istočne i Južne Srbije na veću količinu padavina
RTV pre 1 satjoš 71 povezana

Vlada Srbije: Minimalna zarada 64.554 dinara od 1. januara 2026. godine
Radio sto plus pre 1 satjoš 41 povezana

„Pazite da tenkovi ne ruiniraju ovo malo jada od puteva…“: Oglasili se studenti ETF
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Uvredljivi grafiti na zgradi Nikole Kalinića, Zvezda se oglasila: "Ovo je pokušaj da se diskredituje naš igrač"
Mondo pre 33 minutajoš 13 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 34 minutajoš 19 povezanih