Повезане вести
"Звезде гранда и пинкове звезде су шупља прича" Жељко Шашић је противник музичких такмичења: Тамо се не прави каријера, то…
Курир 11.09.2025
Певач Жељко Шашић наступао је синоћ у једном београдском клубу, а на самом почетку је открио шта чини његову рајдер листу. - Провод је екстра. Волим кафу пре наступа и хладну воду, молим људе да ми скувају кафу, обично ми… »
"То је шупља прича, ту се каријера не прави": Жељко Шашић оштро о учесницима музичких такмичења - Није их штедео: "Треба…
Блиц 11.09.2025
Певач Жељко Шашић наступао је синоћ у једном београдском клубу, а на самом почетку је открио шта чини његову рајдер листу. - Провод је екстра. Волим кафу пре наступа и хладну воду, молим људе да ми скувају кафу, обично ми… »
"Шупља прича!" Жељко Шашић оштро о зг, Пинковим звездама и жирију: "Клинци оду у дебелу депресију због..."
Телеграф 11.09.2025
Ни протекле вечери провод у Националној класи није мањкао, а овог пута је госте забављао Жељко Шашић, у добро познатом престоничком локалу. Расположен и спреман за сцену, поразговарао је са нама пред почетак наступа, када нам… »
Вести дана »
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра Дан народног позоришта у Београду, ускоро објављивање децембарског репертоара
Данас пре 10 сатијош 1 повезана