Povezane vesti
Kostov zove na rođendan: "Marakana jedinstvena"!
Sportske.net pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 časova dočekuju Železničar iz Pančeva u meču osmog kola Super lige Srbije. Ova utakmcia biće specifična, jer će na njoj Zvezdina "Marakana" proslaviti svoj 62. rođendan. Na rođendansku proslavu zvezdaše je pozvao… »
Zvezdin biser: "Marakana jedinstvena zbog istorije, jedva čekam Ligu Evrope"
B92 pre 21 dana
Vasilije Kostov je najavio duel Crvene zvezde sa Železničarom. Fudbaleri Crvene dočekaće u nedelju od 17 časova ekipu Železničara u osmom kolu Superlige Srbije. Na ovom meču biće proslavljen 62. rođendan stadiona Rajko Mitić. "Mislim da je naš stadion… »
Kostov zove navijače Zvezde na proslavu rođendana Marakane, pomenuo je i Seltik
Telegraf pre 21 dana
Talentovani vezista Crvene zvezde, Vasilije Kostov, pozvao je navijače da u nedelju od 17 časova dođu na stadion „Rajko Mitić“, gde će duel protiv Železničara biti obeležen i kao proslava 62. rođendana Marakane! Podsetimo, duel ova dva tima igra se u… »
Kostov: Siguran sam da će navijači napraviti sjajnu atmosferu
Sportski žurnal pre 21 dana
"Mislim da je naš stadion jedinstven, ne samo zbog izgleda, već i zbog istorije" Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu na proslavi rođendana Marakane, izjavio je danas mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov uoči meča sa… »
Kostov: Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu protiv Železničara
RTV pre 21 dana
BEOGRAD - Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu na proslavi rođendana Marakane, izjavio je danas mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov uoči meča sa Železničarom. Fudbaleri Crvene dočekaće u nedelju od 17 časova ekipu Železničara u… »
Vasilije Kostov pozvao navijače na rođendan "Marakane": Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu protiv…
Dnevnik pre 21 dana
Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu na proslavi rođendana Marakane, izjavio je mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov uoči meča sa Železničarom. Fudbaleri Crvene dočekaće u nedelju od 17 časova ekipu Železničara u osmom kolu… »
Vesti dana »

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Kenedi kinuo za vreme trampove konferencije: Bog te blagoslovio, Bobi! Nadam se da nisam upravo dobio kovid! (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Karlik Džons posle pobede u Evroligi progovorio o lančiću i zašto ga nosi: "To je znak sećanja na mog rođaka"
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane

Dodik nakon sastanka sa Putinom: Pripremamo izveštaj za SB UN, Rusija će ga predstaviti
Euronews pre 2 satajoš 1 povezana