Povezane vesti

Kostov zove na rođendan: "Marakana jedinstvena"!

Kostov zove na rođendan: "Marakana jedinstvena"!

Sportske.net pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 časova dočekuju Železničar iz Pančeva u meču osmog kola Super lige Srbije. Ova utakmcia biće specifična, jer će na njoj Zvezdina "Marakana" proslaviti svoj 62. rođendan. Na rođendansku proslavu zvezdaše je pozvao… »
Zvezdin biser: "Marakana jedinstvena zbog istorije, jedva čekam Ligu Evrope"

Zvezdin biser: "Marakana jedinstvena zbog istorije, jedva čekam Ligu Evrope"

B92 pre 3 sata
Vasilije Kostov je najavio duel Crvene zvezde sa Železničarom. Fudbaleri Crvene dočekaće u nedelju od 17 časova ekipu Železničara u osmom kolu Superlige Srbije. Na ovom meču biće proslavljen 62. rođendan stadiona Rajko Mitić. "Mislim da je naš stadion… »
Kostov zove navijače Zvezde na proslavu rođendana Marakane, pomenuo je i Seltik

Kostov zove navijače Zvezde na proslavu rođendana Marakane, pomenuo je i Seltik

Telegraf pre 3 sata
Talentovani vezista Crvene zvezde, Vasilije Kostov, pozvao je navijače da u nedelju od 17 časova dođu na stadion „Rajko Mitić“, gde će duel protiv Železničara biti obeležen i kao proslava 62. rođendana Marakane! Podsetimo, duel ova dva tima igra se u… »
Kostov: Siguran sam da će navijači napraviti sjajnu atmosferu

Kostov: Siguran sam da će navijači napraviti sjajnu atmosferu

Sportski žurnal pre 4 sati
"Mislim da je naš stadion jedinstven, ne samo zbog izgleda, već i zbog istorije" Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu na proslavi rođendana Marakane, izjavio je danas mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov uoči meča sa… »
Kostov: Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu protiv Železničara

Kostov: Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu protiv Železničara

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu na proslavi rođendana Marakane, izjavio je danas mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov uoči meča sa Železničarom. Fudbaleri Crvene dočekaće u nedelju od 17 časova ekipu Železničara u… »
Vasilije Kostov pozvao navijače na rođendan "Marakane": Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu protiv…

Vasilije Kostov pozvao navijače na rođendan "Marakane": Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu protiv…

Dnevnik pre 6 sati
Siguran sam da će zvezdaši napraviti sjajnu atmosferu na proslavi rođendana Marakane, izjavio je mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov uoči meča sa Železničarom. Fudbaleri Crvene dočekaće u nedelju od 17 časova ekipu Železničara u osmom kolu… »

Vesti dana »