Povezane vesti

Zvezda demantovala: Seol nije izrazio nezadovoljstvo, ovo je njegova prava izjava! Medij pišu da je „preoteo“ udovicu pokojnog…

Zvezda demantovala: Seol nije izrazio nezadovoljstvo, ovo je njegova prava izjava! Medij pišu da je „preoteo“ udovicu pokojnog…

Hot sport pre 4 minuta
Stiglo je objašnjenje iz Ljutice Bogdana Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom navoda da je Jung Vu Seol izrazio nezadovoljstvo što tokom leta nije ostvario transfer, naglasivši da su ti navodi posledica pogrešne interpretacije njegove izjave… »
Hitan demantij Sa Marakane: Crvena zvezda odmah reagovala!

Hitan demantij Sa Marakane: Crvena zvezda odmah reagovala!

Večernje novosti pre 39 minuta
Najnovije vesti iz FK Crvena zvezda obradovaće "delije". Foto: Printskrin Sa Marakane je medijima poručeno "da je izjava našeg fudbalera Jung Vu Seola, data korejskim medijima, pogrešno interpretirana". U toj izjavi on je, navodno, izrazio želju za… »
"Nisu me cenili koliko sam očekivao": Seol se oglasio zbog priče o odlasku iz Crvene zvezde

"Nisu me cenili koliko sam očekivao": Seol se oglasio zbog priče o odlasku iz Crvene zvezde

Mondo pre 4 sati
Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su u Beogradu, okupili su se nakon reprezentativne pauze i počeli pripreme za veoma naporan nastavak sezone. Pored obaveza na treninzima, defanzivac Seol Jung Vu iz Južne Koreje imao je još jedan zadatak - da demantuje… »
Seol pojasnio izjavu: Imao sam osećaj da me nisu cenili…

Seol pojasnio izjavu: Imao sam osećaj da me nisu cenili…

Sport klub pre 4 sati
Negativne reakcije navijača Crvene zvezde na društvenim mrežama izazvala je izjava Jong-Vu Seola da je želeo u drugi klub ovog leta, pa je pojasnio šta je zapravo mislio. Od PR službe Crvene zvezde dostavljena je nova izjava Seola, uz poruku da je ona… »
Seol: Imao sam ponude tokom leta, ali su bile razočaravajuće

Seol: Imao sam ponude tokom leta, ali su bile razočaravajuće

RTS pre 4 sati
Fudbaler Crvene zvezde Jung Vu Seol izjavio je za korejske medije da je odlučniji nego ikad da se dokaže u dresu crveno-belih. Seol (26) je član Crvene zvezde od juna prošle godine. Pre Zvezde je igrao za Ulsan. "Kao fudbaler, oduvek sam sanjao da igram… »
Jung Vu Seol: Kao fudbaler, oduvek sam sanjao da igram na najvećim scenama

Jung Vu Seol: Kao fudbaler, oduvek sam sanjao da igram na najvećim scenama

Politika pre 4 sati
Seol je član Crvene zvezde od juna prošle godine. Kao fudbaler, oduvek sam sanjao da igram na najvećim scenama, izjavio je fudbaler Crvene zvezde Jung Vu Seol za Korejske medije. Seol (26) je član Crvene zvezde od juna prošle godine. On je pre Zvezde… »
Oglasila se Zvezda: "Seolova izjava je pogrešno interpretirana"

Oglasila se Zvezda: "Seolova izjava je pogrešno interpretirana"

Sportske.net pre 4 sati
Pojavila se tokom reprezentativne pauze izjava da je prvotimac Crvene zvezde Jung-vu Seol hteo da ide iz kluba ovog leta, ali se šampion Srbije oglasio i objavio da ta izjava nije preneta kako treba. Prvobitno su mediji u Srbiji preneli da je Seol bio… »

Vesti dana »