Povezane vesti

Moćna tranformacija kaje Ostojić: Upropastim svakog kog prizna da voli me (foto)

Moćna tranformacija kaje Ostojić: Upropastim svakog kog prizna da voli me (foto)

Večernje novosti pre 4 sati
POP zvezda Katarina Ostojić Kaja vrele letnje dane provela je radno u muzičkom studiju snimajući novu pesmu „Ista k’o ti“ koju je danas na svoj 42. rođendan, kao i na prvu godišnjicu braka sa svojim suprugom Milošem Čujovićem, predstavila svojoj publici… »
Kaja ponovo šokira: Sad zavodi kao plavuša, skroz promenila imidž! Na svoj 42. rođendan i prvu godišnjicu braka uradila je…

Kaja ponovo šokira: Sad zavodi kao plavuša, skroz promenila imidž! Na svoj 42. rođendan i prvu godišnjicu braka uradila je…

Kurir pre 6 sati
Kaja Ostojić objavila je na svoj 42.rođendan novu emotivnu baladu "Ista ko ti"! Pored rođendana, pevačica danas proslavlja i prvu godišnjicu braka sa svojim suprugom Milošem Čujovićem, pa je zbog toga odlučila da ova numera ugleda svetlost dana upravo… »
Kaya se ofarbala u plavo, pa šokirala: Upropastim svakog ko prizna da voli me FOTO/VIDEO

Kaya se ofarbala u plavo, pa šokirala: Upropastim svakog ko prizna da voli me FOTO/VIDEO

Nova pre 7 sati
Kaja Ostojić objavila je danas, na svoj 42.rođendan, novu emotivnu baladu "Ista ko ti". Pored rođendana, pevačica danas proslavlja i prvu godišnjicu braka sa svojim suprugom Milošem Čujovićem, pa je zbog toga odlučila da ova numera ugleda svetlost dana… »

Vesti dana »