Повезане вести

Моћна транформација каје Остојић: Упропастим сваког ког призна да воли ме (фото)

Моћна транформација каје Остојић: Упропастим сваког ког призна да воли ме (фото)

Вечерње новости пре 21 дана
ПОП звезда Катарина Остојић Каја вреле летње дане провела је радно у музичком студију снимајући нову песму „Иста к’о ти“ коју је данас на свој 42. рођендан, као и на прву годишњицу брака са својим супругом Милошем Чујовићем… »
Каја поново шокира: Сад заводи као плавуша, скроз променила имиџ! На свој 42. рођендан и прву годишњицу брака урадила је…

Каја поново шокира: Сад заводи као плавуша, скроз променила имиџ! На свој 42. рођендан и прву годишњицу брака урадила је…

Курир пре 21 дана
Каја Остојић објавила је на свој 42.рођендан нову емотивну баладу "Иста ко ти"! Поред рођендана, певачица данас прославља и прву годишњицу брака са својим супругом Милошем Чујовићем, па је због тога одлучила да ова нумера… »
Каиа се офарбала у плаво, па шокирала: Упропастим сваког ко призна да воли ме ФОТО/ВИДЕО

Каиа се офарбала у плаво, па шокирала: Упропастим сваког ко призна да воли ме ФОТО/ВИДЕО

Нова пре 21 дана
Каја Остојић објавила је данас, на свој 42.рођендан, нову емотивну баладу "Иста ко ти". Поред рођендана, певачица данас прославља и прву годишњицу брака са својим супругом Милошем Чујовићем, па је због тога одлучила да ова… »

Вести дана »