Povezane vesti

U najtežim trenucima, Halid Bešlić je supruzi posvetio novu pesmu: Kad sam čuo tekst, stomak mi se stegao

U najtežim trenucima, Halid Bešlić je supruzi posvetio novu pesmu: Kad sam čuo tekst, stomak mi se stegao

Hello pre 3 sata
Nova pesma Halida Bešlića upravo je objavljena Muzički direktor Grand produkcije i kompozitor Aleksandar Milić Mili napisao je pesmu Halidu Bešliću, što je najava novog Miligram albuma. Mili je za Halida napisao pesmu „Sejda“, koja nosi ime po Bešlićevoj… »
VIDEO Poslušajte pesmu koju je Halid Bešlić posvetio supruzi: Uputio joj najdivnije reči

VIDEO Poslušajte pesmu koju je Halid Bešlić posvetio supruzi: Uputio joj najdivnije reči

Svet & Skandal pre 3 sata
Halid Bešlić je u najtežim trenucima svog života, dok se bori sa opakom bolešću, odlučio da izda pesmu posvećenu supruzi Sejdi. Nova pesma Halida Bešlića upravo je objavljena na Jutjubu i nema sumnje da će izazvati lavinu emocija kod svih. – Imao sam… »
„Sejda“ Halida Bešlića mnoge će rasplakati: Ova pesma najavljuje novi Miligram VIDEO

„Sejda“ Halida Bešlića mnoge će rasplakati: Ova pesma najavljuje novi Miligram VIDEO

Nova pre 3 sata
Nova pesma Halida Bešlića "Sejda", koju je za njega pisao Miligram, je objavljena. Muzički direktor Grand produkcije i kompozitor Aleksandar Milić Mili napisao je pesmu Halidu Bešliću, što je najava novog Miligram albuma. Pesma „Sejda“ nosi naziv po… »
Pevačica u suzama zbog halida bešlića: "Spremite maramice, ja sam svoje isplakala"

Pevačica u suzama zbog halida bešlića: "Spremite maramice, ja sam svoje isplakala"

Alo pre 3 sata
Ne krije da su je ponele emocije. Halid Bešlić poslednjih nedelja vodi tešku borbu sa bolešću, budući da mu je zdravstveno stanje prilično narušeno. Smešten je na kliniku za onkološke pacijente, a uprkos tome što vodi borbu za zdravlje nije odustao od… »
"Pripremite maramice" Halid posvetio pesmu supruzi: Našu pevačicu dirnuli stihovi "Ja sam svoje isplakala"

"Pripremite maramice" Halid posvetio pesmu supruzi: Našu pevačicu dirnuli stihovi "Ja sam svoje isplakala"

Telegraf pre 4 sati
Halid Bešlić ovih dana vodi tešku borbu sa bolešću, budući da mu je zdravstveno stanje prilično narušeno. Pevač je smešten na kliniku za onkološke pacijente, a uprkos tome što vodi borbu za zdravlje nije odustao od onoga što voli - muzike. Naime, iako je… »

Vesti dana »