Повезане вести

Халид Бешлић нову песму посветио је супрузи Сејди, с којом је у браку скоро 50 година, а прво вече јој је рекао – „Оженићу се…

Халид Бешлић нову песму посветио је супрузи Сејди, с којом је у браку скоро 50 година, а прво вече јој је рекао – „Оженићу се…

Нова 11.09.2025
Регион помно прати здравствено стање Халида Бешлића, који је хоспитализован на Клиници за онкологију, а његова највећа подршка јесу најближи, син Дино и супруга Сејда. У знак захвалности, Халид је у сарадњи с Милиграмом, као… »
У најтежим тренуцима, Халид Бешлић је супрузи посветио нову песму: Кад сам чуо текст, стомак ми се стегао

У најтежим тренуцима, Халид Бешлић је супрузи посветио нову песму: Кад сам чуо текст, стомак ми се стегао

Хелло 11.09.2025
Нова песма Халида Бешлића управо је објављена Музички директор Гранд продукције и композитор Александар Милић Мили написао је песму Халиду Бешлићу, што је најава новог Милиграм албума. Мили је за Халида написао песму „Сејда“… »
ВИДЕО Послушајте песму коју је Халид Бешлић посветио супрузи: Упутио јој најдивније речи

ВИДЕО Послушајте песму коју је Халид Бешлић посветио супрузи: Упутио јој најдивније речи

Свет & Скандал 11.09.2025
Халид Бешлић је у најтежим тренуцима свог живота, док се бори са опаком болешћу, одлучио да изда песму посвећену супрузи Сејди. Нова песма Халида Бешлића управо је објављена на Јутјубу и нема сумње да ће изазвати лавину емоција… »
„Сејда“ Халида Бешлића многе ће расплакати: Ова песма најављује нови Милиграм ВИДЕО

„Сејда“ Халида Бешлића многе ће расплакати: Ова песма најављује нови Милиграм ВИДЕО

Нова 11.09.2025
Нова песма Халида Бешлића "Сејда", коју је за њега писао Милиграм, је објављена. Музички директор Гранд продукције и композитор Александар Милић Мили написао је песму Халиду Бешлићу, што је најава новог Милиграм албума. Песма… »
Певачица у сузама због халида бешлића: "Спремите марамице, ја сам своје исплакала"

Певачица у сузама због халида бешлића: "Спремите марамице, ја сам своје исплакала"

Ало 11.09.2025
Не крије да су је понеле емоције. Халид Бешлић последњих недеља води тешку борбу са болешћу, будући да му је здравствено стање прилично нарушено. Смештен је на клинику за онколошке пацијенте, а упркос томе што води борбу за… »
"Припремите марамице" Халид посветио песму супрузи: Нашу певачицу дирнули стихови "Ја сам своје исплакала"

"Припремите марамице" Халид посветио песму супрузи: Нашу певачицу дирнули стихови "Ја сам своје исплакала"

Телеграф 11.09.2025
Халид Бешлић ових дана води тешку борбу са болешћу, будући да му је здравствено стање прилично нарушено. Певач је смештен на клинику за онколошке пацијенте, а упркос томе што води борбу за здравље није одустао од онога што воли… »

Вести дана »