Povezane vesti

Sa 15 godina se našao lice u lice sa narko bosom, pretio mu je da će ga ubiti! Jeziva ispovest ćuvenog fudbalera - jedva je…

Sa 15 godina se našao lice u lice sa narko bosom, pretio mu je da će ga ubiti! Jeziva ispovest ćuvenog fudbalera - jedva je…

Kurir pre 12 sati
Nekadašnji brazilski reprezentativac Felipe Melo evocirao je uspomene iz detinjstva i bogate karijere u intervjuu za Gazzetta dello Sport, uoči velikog italijanskog derbija između Intera i Juventusa, dva kluba čije je boje branio tokom karijere. Melo je… »
"Sa 15 godina sam se našao licem u lice sa tetoviranim narko bosom, rekao je da će me upucati..."

"Sa 15 godina sam se našao licem u lice sa tetoviranim narko bosom, rekao je da će me upucati..."

Telegraf pre 13 sati
Bivši brazilski vezista Felipe Melo prisetio se ključnih trenutaka iz svog detinjstva i bogate fudbalske karijere u ekskluzivnom intervjuu za Gazzetta dello Sport, pred derbi između Intera i Juventusa, klubova čije dresove je nosio. Melo se prvo osvrnuo… »
"Sa 15 godina mi je diler pretio da će me upucati"

"Sa 15 godina mi je diler pretio da će me upucati"

B92 pre 13 sati
Felipe Melo se prisetio nekih detalja iz detinjstva i karijere. Temperamentni vezista je dao intervju za Gazetu delo Sport uoči derbija Intera i Juventusa, pošto je nosio dres oba kluba. Ali, prvo se dotakao teškog odrastanja u Brazilu. "Sa 15 godina u… »

Vesti dana »