Povezane vesti

(Video) "igrao sam košarku sa Srbima, slab sam na njih" Ovako je ubijeni Čarli Kirk govorio o ljudima iz naše zemlje "Znam…

(Video) "igrao sam košarku sa Srbima, slab sam na njih" Ovako je ubijeni Čarli Kirk govorio o ljudima iz naše zemlje "Znam…

Kurir pre 17 sati
Kirk je pre tri godine govorio o svom odnosu sa Srbima, a zatim je otkrio i da je igrao košarku u našem timu. "Odrastao sam sa mnogim Srbima u Čikagu, slab sam na Srbe, oni su sjajni. Znam psovke na srpskom, ali ih neću reći sad jer će me pronaći… »
Čarli Kirk odrastao među Srbima: "Oni su sjajni, igrao sam košarku u Belim orlovima" (VIDEO)

Čarli Kirk odrastao među Srbima: "Oni su sjajni, igrao sam košarku u Belim orlovima" (VIDEO)

Euronews pre 18 sati
Ubijeni američki aktivista i osnivač Turning Point USA, Čarli Kirk, više puta je isticao da je imao poseban odnos prema Srbima i da je igrao u košarkaškom timu Beli orlovi. "Odrastao sam u Čikagu sa mnogo Srba. Imam slabost prema Srbima. Oni su sjajni… »
(Video) Evo kako je Kirk govorio o Srbima Odrastao među srpskom zajednicom u Čikagu, imao samo reči hvale: "Moje srpsko ime u…

(Video) Evo kako je Kirk govorio o Srbima Odrastao među srpskom zajednicom u Čikagu, imao samo reči hvale: "Moje srpsko ime u…

Dnevnik pre 20 sati
Vest o atentatu na Čarlsa Kirka odjeknula je širom sveta. Kirk je upucan tokom tribine koju je držao na univerzitu, u Juti. Ono što mali broj ljudi zna jeste da je Kirk bio u dobrim odnosima sa srpskoj zajednicom u Americi te da je odrastao sa Srbima iz… »
"Slab sam na Srbe, oni su sjajni" Isplivao intervju ubijenog Čarlsa Kirka, evo kako je govorio o Srbiji (video)

"Slab sam na Srbe, oni su sjajni" Isplivao intervju ubijenog Čarlsa Kirka, evo kako je govorio o Srbiji (video)

Alo pre 20 sati
Ubijeni Trampov saradnik Čarli Kirk rođen je u Ilinoisu, gde se često družio s ljudima iz Srbije. Kirk je pre tri godine govorio o svom odnosu sa Srbima, a zatim je otkrio i da je igrao košarku u našem timu. "Odrastao sam sa mnogim Srbima u Čikagu, slab… »
"Slab sam na Srbe, oni su sjajni" Ovako je ubijeni Čarli Kirk govorio o ljudima iz naše zemlje (video)

"Slab sam na Srbe, oni su sjajni" Ovako je ubijeni Čarli Kirk govorio o ljudima iz naše zemlje (video)

Večernje novosti pre 20 sati
UBIJENI Trampov saradnik Čarli Kirk rođen je u Ilinoisu, gde se često družio sa ljudima iz Srbije. FOTO: Profimedia Kirk je pre tri godine govorio o svom odnosu sa Srbima, a zatim je otkrio i da je igrao košarku u našem timu. - Odrastao sam sa mnogim… »
"Slab sam na Srbe, znam psovke na srpskom": Čarli Kirk obožavao ljude iz naše zemlje, spomenuo i Đokovića

"Slab sam na Srbe, znam psovke na srpskom": Čarli Kirk obožavao ljude iz naše zemlje, spomenuo i Đokovića

Mondo pre 21 sat
Ubijeni Trampov saradnik Čarli Kirk rođen je u Ilinoisu, gde se često družio sa ljudima iz Srbije. Kirk je pre tri godine govorio o svom odnosu sa Srbima, a zatim je otkrio i da je igrao košarku u našem timu. "Odrastao sam sa mnogim Srbima u Čikagu, slab… »

Vesti dana »