Povezane vesti
(Video) Kolaps na ulazu u Beograd: Kilometarska kolona kod Batajničke petlje
Blic pre 18 sati
Popodnevni špic u Beogradu najviše se osetio na ulazu u Beograd, tačnije u Batajnici. Kako se vidi na snimcima sa društvenih mreža ogromne gužve su kod Batajničke petlje u smeru ka Beogradu. "Kolona je duga više kilometara", navodi se u opisu snimka na… »
Zagužvalno se na ulazu u Beograd Popodnevni špic ovde najgori: Kilometarska kolona kod Batajničke petlje - evo šta je razlog…
Kurir pre 18 sati
Popodnevni špic je uveliko u toku širom Beograda, ali se najviše oseti na ulazu u prestonicu, tačnije u Batajnici. Naime, kako se vidi na snimku podeljenom na Instagram stranici "192_rs", najteže je na ulazu, kod Batajničke petlje u smeru ka Beogradu. -… »
Radovi na državnom putu i A reda broj 1, zona čeone naplatne stanice Preševo
OK radio pre 23 sata
JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da će se od 11.09.2025. godine, u periodu od 8 do 16 časova, izvoditi radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Bujanovac jug - petlja Preševo, u zoni… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 34 minutajoš 38 povezanih

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 54 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Euronews pre 4 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 39 minutajoš 23 povezane

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: Sprema potpuni haos, poznato i gde je otišla
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih