Povezane vesti
"Pobegla sam iz kuće Zorana Marjanovića" Šok priznanje poznate pevačice nakon mnogo godina o kompozitoru: Obukla sam kratki…
Kurir 11.09.2025
Pevačica Sandra Afrika još na početku karijere bila je osporavana kao devojka koja je postala popularna preko folkera Mileta Kitića. Međutim, tokom svojih gostovanja, Afrika je volela da istakne kako za saradnike ima samo ozbiljna imena tog miljea, među… »
"Pobegla sam iz kuće Zorana Marjanovića": Pevačica opisala šta se dešavalo kad su se prvi put videli
Mondo 11.09.2025
Pevačica Sandra Afrika je gostujući u jednoj emisiji, ispričala kako je izgledala njena saradnja sa mužem ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoranom Marjanovićem. Sandri je put do Marine Tucaković, čije su je pesme kasnije proslavile, otvorio upravo… »
Vesti dana »
Mađarski ministar građevine i saobraćaja tvrdi da Peter Mađar želi građanski rat
N1 Info pre 36 minutajoš 100 povezanih
(Uživo) Propali pregovori Amerike i Irana, umalo izbila i tuča! Svet tone u novi haos, Tramp naredio blokadu Ormuza
Mondo pre 1 minutjoš 47 povezanih
Srbi na Kosovu slave Uskrs, patrijarh SPC u Pećkoj patrijaršiji, mitropolit Teodosije u Gračanici
Beta pre 2 satajoš 70 povezanih
Tramp pobesneo, Amerika povlači dramatičan potez nakon propalih pregovora! Delegacije napustile Pakistan, umalo tuča Vitkofa i Aragčija u Islamabadu!
Kurir pre 1 minutjoš 37 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje u ponedeljak: Od vedrog jutra sa mrazom do oblaka u svim krajevima
Insajder pre 4 satijoš 24 povezane